Момичето на мама

Представяме ви Гала и дъщеря й Мари, Силвия Лулчева и Елица, Глория и Симона, Ива Екимова и Дара

03 November 2015

Снимка: Александър Осенски

EVA покани няколко известни и красиви дами да представят порасналите си дъщери, да застанат до тях и да говорятГала за Мари, Силвия Лулчева за Елица, Глория за Симона, Ива Екимова за Дара.

- Много се гордея, че ме е избрала за майка и не се опитвам да заемам мястото на приятелките, които има и ще има! Ако се опитам да бъда и майка, и приятелка, ще съм като човек, обут в две различни обувки дори да са ми удобни и по мярка! Ще куцам, няма да съм стабилна и ще съборя и нея! (Силвия Лулчева)

- Иска ми се да е по-сигурна. Искам да я предпазя от всичко, имам чувството, че отвсякъде я дебнат опасности. Страхлива и притеснена майка съм. Въпреки това не й налагам ограничения и забрани. Тя пък е дете, което не иска прекалено много. (Гала)

- На каквото и да искам да науча Симона, тя не приема вербални послания. Малко по-късно чува като ехо това, което съм й говорила. Затова реших, че е по-добре да си научи уроците от преживявания. Стига ми, че я виждам честна и подредена, както съм я учила и продължавам да я уча. (Глория)

- Искам да я предпазя от всичко, от което боли: разбити колене, счупени ръце, менструални болки, пъпки, нещастна любов, вредни храни. Разбито сърце... Изтеглих печелившата карта аз да съм разбивачка на сърца, дано да не ми се върне през детето ми... (Ива Екимова)

Целият материал и фотосесия може да откриете в ноемврийския брой на EVA.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР