5 причини за радост

Бюти светът носи много радост, скрита в „прости“ наглед сенки или червило. Но дори и в грима има екземпляри за най-взискателните

Свобoда Сидерова 27 November 2015

Entrelacs на Chanel  

Стане ли дума за вдъхновение, природата е печеливш източник. Създателите на колекцията Les Automnales продължават традицията, избирайки за 5-цветната палитра сенки омиротворяващите цветове на есенната гора. Топли и наситени, те плавно преминават един в друг, създавайки игра на светлосенки. Принтът напомня витражите на манастира Обазин, така скъп на госпожица Коко.

Joli Rouge на Clarins

Станалото класика червило се завръща с нов дизайн. И с нова палитра от 25 нюанса. Формулата, обогатена с екстракт от органичен морски копър и масло от манго, обещава хидратация и дълготраен цвят в течение на 6 часа. И още един бонус за екоманите: при производството на тактилния егоизъм, другояче не можем да наречем гилзата на червилото, емисиите на въглерод са съкратени с 9%.

KissKiss RoseLip на Guerlain

Гилзата с трите емблематични кубчета е разобличена. Сваляйки златния и черен тоалет, тя остава в бяло лачено палто, за да подчертае новака в линията – цветен балсам за устни. Масло от жожоба, етерично масло от роза, розов екстракт и хиалурон хидратират, изглаждат и придават plumping ефект и комфорт. Устните са меки като листенца на роза, а цветът им наподобява току-що разцъфнал цвят.

Fix It на Dior

Многофункционалният коректор за професионален макиаж идва директно от бекстейджа на модната къща. Центърът на стика е обогатен с пудри  soft focus, които моментално трансформират тена. Плътното тонално средство по края е за локално маскиране на недостатъците. Формулата за ретуш може да се използва по два начина: като основа за макиаж и коректор за лице, очи и устни. 

Mes Incontournables De Parisienne на Lancome

Шагренова кожа, голяма лента и сребриста катарама. Първото „дете“ за Lancome на Каролин де Мегре, модел, музикален продуцент и муза на марката, прилича на... клъч. Задачата на палитрата, също като на малката чанта, е винаги да съпровожда притежателката си по купони. Французойката не се ограничава само с 4 сенки, а добавя хайлайтър, 3 нюанса за вежди, руж и 2 апликатора.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР