Да изтрием бръчките

Anti-Aging Rapid Response Booster - тласък към красотата без бръчки

23 November 2015

Когато става дума за борба с бръчките, всеки ден е от значение. Знаейки, че 80% от признаците на стареене на кожата се появяват поради начина ни на живот и средата, която ни заобикаля, учените на La Prairie са разработили формули, които работят във всеки аспект срещу фините линии и бръчките, за уплътняване и заглаждане повърхността на кожата. Всяка формула съдържа още един научен пробив в изглаждащата-бръчките технология. Сега с Anti-Aging Rapid Response Booster ще изживеете едно ново ниво в непреходната красота и то само за две седмици.

Anti-Aging Rapid Response Booster използва нова насочваща система за доставка, която транспортира изглаждащи бръчките съставки. Пептидът, който насочва (действащ като навигатор, подобно на GPS система), е капсулираният Heptapeptide-15 Palmitate, той е прикрепен към външната обвивка на капсулата. Транспортира изглаждащи бръчките съставки (които се намират в пептида) точно там, където е необходимо - в клетките отговорни за производството на колаген, като намалява бръчките в дълбочина и дължина само за две седмици. И още:

- Спомага за ре-енергизирането на зрелите кожни клетки и действа като зарядно за презареждане на кожата.

- Екстракт от Планктон работи на повърхността като нежно ексфолира за незабавен резултат.

- Билков озаряващ комплекс - комбинация от пет различни съставки и екстракт от Сребърна лоза подобряват тена на кожата и нейната сияйност.

- Естествен дериват на релаксиращ-нервите пептид контролира стареенето на кожата, намалявайки появата на дълбоки бръчки и подсилва защитната й бариера, възстановявайки хидратацията.

- Смес от активни съставки на пет растения (Скутелария, Женско биле, Черница, Пелин, Хинап) придават озарителни резултати на кожата.

- Натуралният ретекстуриращ микс от жожоба, мимоза и слънчогледови восъци усъвършенства кожата и намалява транс-епидермалната загуба на вода.

Добре дошли в бъдеще на красота без бръчки!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР