Един по-различен коледен шопинг

24 November 2015

След големия успех на Quintessentially Christmas Atelier в Лондон, което се провежда в края на месец ноември всяка година, сега и в България се организира първокласен микс от коледен шопинг, дегустация на селектирани вина, висок клас уиски и бърбън, водка бар и много други коледни предложения.

Двудневното събитие ще се проведе на 27 и 28 ноември от 11 до 22 часа в елегантно аранжираните зали на Централен военен клуб. Първото по рода си ателие би желало да създаде едно цялостно лайфстайл преживяване и изборът на подаръци да е много повече от обикновено пазаруване. Под един покрив гостите ще се насладят на коледния шопинг с чаша вино в ръка, ще дегустират отбрани храни и напитки, ще послушат музика и ще поговорят с приятели.

Част от събитието е и Q Secret cocktail за 300 гости на 27 ноември от 19:30 до 22:30. Отбрани гости ще имат възможност да направят своя избор на подаръци, да опитат от гурме менюто на шеф Димо Димов, придружено със селектирани вина, да се насладят на пура и висок клас уиски на най-зашеметяващата тераса в София със специалното участие на Васил Петров. За повече информация се обадете на 02/9534139 или пишете на [email protected]. Кувертите за коктейла са ограничени!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР