Перфектният гост

Хората обичат да се забавляват. Хубавото прекарване е съвкупност от няколко елемента. Двата най-важни – добрата компания и вкусната храна.

25 November 2015

Перфектният гост е не по-малко важен от добрия домакин. Без значение дали гостуваш при важен за теб човек, на голямо събиране с доста непознати за теб хора, поканена си на работна вечеря или среща с родители, всичко в поведението ти е важно - от начина, по който ще се облечеш, до бутилката вино, която планираш да занесеш. Ето част от правилата как да бъдете наистина перфектният гост на една вечеря.

- На гости не се ходи с празни ръце и с това правило всички сме наясно. Когато решаваш какво да поднесеш на домакините, цената наистина не е най-важното, а по-скоро това да избереш нещо лично за тях.

. Знаеше ли, че зехтинът е „новото вино“? Все повече хора поднасят като жест към домакините бутилка хубав зехтин - от специален сорт маслини или пък с добавени подправки и по-нестандартен вкус.

- Не закъснявай. Едно от правилата, които рядко се спазват у нас, но закъснението с повече от 15 минути се смята за липса на уважение. Точка!

- Шеф-готвачите са новите рок-звезди. Неслучайно първият сезон на „Master Chef България“ имаше такъв успех. Готвенето е новата суперсила на умните, а шеф-готвачите са новите крале.

Останалите правила може да прочетете в новия брой на списание Joy.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР