Зукърбърг има за какво да е благодарен

eva.bg 26 November 2015

Днес американците празнуват Денят на благодарността и създателят на Facebook Марк Зукърбърг има за какво да е благодарен. Той пусна в профила си снимка, на която е заедно с бременната си съпруга Присила, родителите си и сестра си. Фотографията е част от специална семейна фотосесия, направена от самата Ани Лейбовиц.

С Присила имаме много неща, за които да сме благодарни на този ден и през идващия празничен сезон. Семейството е начело на списъка ни. Това е важна година за нашето малко семейство и сме изпълнени с много надежда относно това, което ни предстои“, написа под кадъра младият милиардер.

През юли стана ясно, че Зукърбърг и половинката му ще станат родители за първи път. Ще имат момиченце, което се очаква да се роди в началото на следващата година. Наскоро той заяви, че след като бебето се роди ще си вземе два месеца „бащински“, за да се грижи за него. Всички работещи в компанията му Facebook имат право на четири месеца платен отпуск за отглеждане на дете в първата година от раждането му. За американските стандарти това си е голям период. И сега Зукърбърг ще се възползва от привилегията, която сам е въвел в компанията си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР