Ваканцията на лейди Кити

eva.bg 28 November 2015

Лейди Кити Спенсър е племенница на покойната принцеса Даяна и съответно братовчедка на синовете й принцовете Уилям и Хари. Тя е дъщеря на сър Ърл Спенсър, брат на Лейди Ди, на 24 години е и отскоро е под обстрела на папараци и във фокуса на прожекторите. Таблоидите я обожават, защото въпреки благородническата си кръв Кити Спенсър никак не се притеснява да се снима по бикини на плажа като при това фигурата й е далеч от манекенските стандарти.

Кити е сочена като една от звездите с най-женствени фигури във Великобритания и мъжете в Обединеното кралство са луди по сочните й форми. Слуховете обвързваха името на Кити с това на 44-годишния Николо Баратиери ди Сан Пиетро, собственик на сериозен бизнес с недвижими имоти, с един неуспешен брак и три деца зад гърба си, но очевидно някой кралски съветник е „налял” ум и разум в главата на лейди Кити, защото по последни данни в момента хубавата англичанка се среща с едно добро момче – телевизионния синоптик Джеймс Тобин. В момента двамата се наслаждават на предълга ваканция в Австралия, откъдето са и снимките на Кити по бански.

С какво се занимава това момиче, когато не си почива ли? Таблоидите мълчат. Тук-там я наричат „сошалите” (т.е. дама, ангажирана с благотворителни каузи и различни представителни функции). Струва ни се обаче, че все по-често ще чуваме името Кити Спенсър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР