Тя си падала по обувките

eva.bg 29 November 2015

Кой би предположил, че хипи иконата Джанис Джоплин всъщност обожавала да си купува обувки! Тази, както и други непознати, но интересни страни от нейната личност, се разкриват в новия пълнометражен документален филм за живота на една от големите звезди на 60-те Little Girl Bluе. Някои от най-близките приятели на певицата разказват, че всъщност въпреки наркотиците и алкохола Джанис е била по-скоро добро, а не лошо момиче, изключително фина, болезнено чувствителна и много ерудирана.

Според един от съучениците на певицата дълбоко в себе си тя е била истинска жена, но така и не успяла да се огледа в очите на някой, който наистина вижда необикновената й, дълбока, макар и несъответстваща на клишетата красота. Мъжът разказва, че Джанис изживява много тежко случката, когато група момчета започнали да подвикват след нея, наричайки я „най-грозната в училището“. Именно тогава, смята той, Джанис се затворила в себе си завинаги.

Години по-късно същият човек бил много изненадан, когато засякъл вече известната певица Джанис Джоплин в скъп магазин за обувки. Лицето й сияело от щастие и му показала чифт златисти италиански сандали. „Сигурно само момичетата могат да разберат това, но тези сандали ме карат да се чувствам така добре както когато съм на сцената и пея“ – казала му тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР