Моден блиц с Яна Маринова и Никол Станкулова

Двете красиви дами са новите рекламни лица на Bulgaria Mall

02 February 2016

След като подари три автомобила Nissan на трима от своите клиенти по повод третия си рожден ден, Bulgaria Mall започва 2016 година с още новини и изненади.

Актрисата Яна Маринова и телевизионната водеща Никол Станкулова ще бъдат новите рекламни лица на Bulgaria Mall, които ще представят изкуството да пазаруваш и изразяваш себе си чрез модата.  

След двегодишното си партньорство с Миленита, търговският център продължава да надгражда своята рекламна концепция, която търси пресечните точки между изкуството и шопинга. А ние с нетърпение ще следим развитието на рекламната колаборация през сезоните на модата.
Новата пролетна фотосесия представя ролите, в които всяка жена може да влиза според дрехите и аксесоарите, които избира. Отново изпъква образът на стилната съвременна дама, която смело изразява себе си и е различна според повода и настроението.

Подборът от дрехи е богат – класически ризи, панталони и сака, изразителни цветове, комфортен и качествен деним с различни дължини и кройки. За представянето на новите колекции в Bulgaria Mall се погрижи стилистката Радостина Радичковa – Роди. Аутфитите са селектирани от Week&Shop MDL, Benetton, H&M, Scandal, Guess и Liu Jo.

Ето и какво разказват Никол и Яна за своя нов общ проект с Bulgaria Mall:

Какво ви накара да приемете поканата от страна на Bulgaria Mall и да станете новото лице на търговския център?

Никол:  Много харесах миналогодишните кампании, защото са елегантни, с много позитивни послания и професионално направени.
Яна: Страшно ми хареса рекламната кампания с Миленита. Обликът на фин човек и артист в ролята на рекламно лице беше изведен по изключително привлекателен за мен начин. В допълнение смятам, че концепцията на Bulgaria Mall е насочена основно към модерната дама, която е симбиоза от женственост, интелигентност и сила. И която е достойна половинка до всеки велик мъж.

Как минаха снимките за първата рекламна фотосесия на Bulgaria Mall?

Никол: Яна  е усмихната, енергична, лъчезарна и работата с нея е забавна и лека. Екипът също е много професионален! Снимачният ден беше много забавен и всичко вървеше много неусетно и приятно.
Яна: Обичам работата си и за мен е от жизнено значение и да се забавлявам, когато работя. А денят, прекаран в снимки със слънчевата, красива и чаровна Никол, и безценните професионалисти от екипа на Bulgaria Mall, беше просто прекрасен!

Кой е любимият ви магазин в Bulgaria Mall?

Никол: Харесвам Opticlassa, защото нося много очила - както диоптрични, така и слънчеви. Другият магазин, в който мога да прекарам цял ден, е Zoo Center. Имат много богат избор - всичко за домашния любимец.
Яна: Много са... харесвам марката Marella и Week&Shop MDL, Liu Jo, Guess, Pepe Jeans, Gas, Stefanel, Fan Point, Triumph…

Какво си купувате най-често?

Никол: Най-често пазарувам козметика за вкъщи от аптеките.
Яна: Всеки път е различно... Обувки, рокли, красиво бельо, връхни дрехи и дънки... Чанти!

Без какво не излизате от вкъщи?

Никол: Само без телефона си не излизам, всичко друго не е съществено.
Яна: Без телефон и пари.

Коя е любимата ви дреха? А аксесоар?

Никол: Обичам шапки - пазят и от слънце, и от дъжд. Също и слънчеви очила.
Яна: Залагам на кашмирена рокля, миниатюрно нежно колие, парфюм и грим.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР