Влюбено сърце в кутия с панделка, част I

Класически подаръци за Свети Валентин за нея

eva.bg 08 February 2016

Романтика, любов, изненада, усмивка, целувка, незабравим спомен – това е празникът Св. Валентин за влюбените. Но за да ги има всички тези емоции, трябва да е налице и перфектният подарък, който да ги провокира. Скъпи мъже, само цветя не са достатъчни. Затова се постарайте да я изненадате.

Знаем, че обикалянето по магазините е кошмар за вас. Знаем, че самата мисъл „Какво да й купя?“ предизвиква гигантско светивалентинско главоболие. Затова ще ви улесним. Предлагаме ви няколко варианта за подаръци. И залагаме на класиката, защото при нея може да сте сигурни в едно – винаги работи.

 

Дантелена нощница Lyra

Не, не е клише. Няма жена, която да не оцени подобен подарък. Особено пък на Свети Валентин. И особено, когато става въпрос за тази изкусителна дантелена нощница Lyra. Тя е от златиста дантела и с регулиращи се презрамки, които се пресичат на гърба.

Гарантираме, че половинката ви ще се почувства специална, когато я облече. А сме сигурни, че и вие ще се почувствате специален, когато я видите с нея. Подарете си един изкусителен Свети Валентин.

 

Сутиен и дамски боксер Male Sangle

Не слушайте онези, които обясняват, че когато мъж подари бельо на една жена, то подаръкът всъщност е за него. Не, за нея е. Защото тя знае, че вие я желаете. Все пак е Свети Валентин – сексът е част от менюто. А с подобен подарък сексът май ще е основното меню, а може би и цялото.

Еротичният сутиен Male Sangle е със сваляща се бродирана яка и сатенени ленти, златисти катарами и закопчалки. Дамските боксерки са с презрамки за кръста от сатен и бродирани плетеници. Петдесет нюанса светивалентинско!

 

Прегърни ме с... любов

Понякога една прегръдка е по-ценна от хиляди думи.

Подарете на своето момиче нежното докосване на леката вълна и бледорозовия цвят на палтото PINKO, и тя със сигурност ще ви отвръща с усмивка всеки път, щом романтичната комбинация обгърне раменете й.

 

 

 

Дързък шепот

И в най-романтичния момент се крие щипка дързост и усещане за съблазън. В светлините на нощта не подценявайте прелъстителната сила на кожената пола, способна да претвори нейните мисли във вълшебства, а неговите копнежи в реалност.

Съвършен пример ще намерите в новата колекция на PINKO

 

 

Кой каза страст?

Неслучайно сред асоциациите за страст и любов първото място се отрежда за червения цвят.

Чувствен и дързък, той елегантно напомня за скритите желания и привлича като магнит всяко любовно послание. Точно както

червената рокля на BCBGMAXAZRIA

 

 

Ден и нощ

Безусловна е слабостта на всяка жена към аксесоарите – както и фактът, че те никога не са достатъчни!

Съвършеният избор съчетава изящност и практичност, а идеален пример е раничката Twin Set, покрита с черна дантела и декорирана с ефирни текстилни цветя.

 

 

Уикенд за двама

Правете резервацията, стягайте куфарите и още в събота избягайте от злободневието и битовизма, за да се потопите в така мечтаното „време за вас“. Нашето предложение е хотел Лъки Банско – през деня на ски, вечерта романтична вечеря с чаша вино в ресторант “Ле Бистро”. Пакетните оферти за Свети Валентин включват както романтичната вечеря, така и танци с дует „Sunrise”. Получавате и безплатен фиш масаж. А ако евентуално няма на кого да оставите детето, то в хотела има детски кът с професионална детегледачка и аниматор. Ще имате „време за вас“.

 

Cellular Swiss Ice Crystal Cream

Светът, в който живеем, допринася за стареенето на лицето ни повече, отколкото самата възраст. Подарете й елексир за непреходна красота, в основата на който стоят две на пръв поглед крехки растения (лилаво потайниче и спяща красавица) и едно малко водорасло (швейцарско снежно водорасло). Те обаче са се научили да оцеляват в най-суровите условия - високо в швейцарските Алпи. La Prairie впряга тайните им сили за оцеляване в един изключителен комплекс - Swiss Ice Crystal Complex. Чрез него кожата става по-устойчива и се аклиматизира безпроблемно към екстремните всекидневни условия на живот. Заложете на класиката, заложете на провереното - Cellular Swiss Ice Crystal Cream на La Prairie.

Pandora романтика

Отбележете любовта с красота. Новите бижута на Pandora във форма на сърце са изпълнени с толкова любов и романтика. Изработени от стерлингово сребро, красив емайл, изящно стъкло и искрящи камъни, новите талисмани ви позволяват да допълните визията си с много нежност и елегантност. Тя ще ги оцени. Подарете й нещо красиво за Свети Валентин. Цялата колекция може да разгледате тук

 

Часовник Omega

Всеки път, когато го погледне, ще мисли за вас. Всеки път, когато закъснявате за среща, ще е една идея по-благосклонна към вас. Луксозните часовници Omega са истинско бижу, което всяка дама би искала да има на ръката си. Ние ви препоръчваме две колекции - Seamaster Aqua Terra Ladies и De Ville Ladymatic, но на какъвто и модел да се спрете, няма да сбъркате.

Ако дамата ви обича движението, ако е спортна и стилна натура, то заложете на Seamaster Aqua Terra Ladies. Той е перфектен за жена с активен лайфстайл. Колекцията предлага на дамите ослепителен седефен циферблат, полиран корпус, украсен с диаманти и избор между метална верижка или бяла кожена каишка с приказен седефен ефект.

Серията Ladymatic излиза за първи път през 1955 г. и е създадена специално за жени. Половин век по-късно Omega възражда името и обновява линията. Диаманти, злато, швейцарска точност, безупречна репутация и неоспоримо качество – един подарък, достоен за дамата на сърцето ви.

Побързайте, господа! Времето тече!

 

Масаж за двама

Кога, ако не на Свети Валентин може да се възползвате от предложението на хотел Лъки Банско за релаксиращ масаж за двама и да споделите удоволствието с любимия човек. Масажът се изпълнява едновременно от двама масажисти на фона на нежна релаксираща музика, което няма как да не ви пренесе в друго измерение. За масажа се използва топло бадемово масло. Въздейства се на сетивата за допир и аромат. Крайният ефект е съпричастност от преживяното удоволствие в рамките на 50 минути, премахване на умората и зареждане с положителни емоции. А за празника на влюбените това са много важни неща.

 

My Burberry Eau de Toilette

Ярък и величествено флорален, My Burberry Eau de Toilette улавя есенцията на разцъфнала пролетна градина, покрита с капки роса след пролетен дъжд. Връхни нотки на сладък грах и лимонени цветчета. Сърце: бял божур, прасковени цветчета, фрезия. Базови нотки на маслодайна роза, бях мъх, мускус.

Какъвто и парфюм да използва половинката ви, със сигурност ще оцени този. Нека вашият Свети Валентин ухае на пролетна градина, покрита с капки роса след пролетен дъжд. И всеки път, когато доловите парфюма й, ще се отдавате на спомени за този ден.

 

Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

Египтяните поглъщали златото за духовно, умствено и физическо пречистване. Алхимиците от Александрия вярвали, че то е мистичен метал и наличието му в организма ще възстанови младостта и перфектното здраве. В древен Рим златните мехлеми са били използвани за лечение на различни кожни болести. Има слухове, че Клеопатра всяка нощ спяла със златна маска на лицето. Благодарение на напредничавите технологии на La Prairie, Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold съдържа изключителна комбинация от чисто злато, златни отразяващи агенти, златен пептид, повишаващ нивата на колаген в кожата и ексклузивната съставка - Микс от Златен Лотус. Подарете на половинката си едно истинско златно съкровище.

 

Козметика Bodyography

Защо не изненадате половинката си с една нова козметична марка, която стъпва на родния пазар точно на Свети Валентин. Заведете я в магазини Златна рибка и тя сама може да си избере нещо от продуктовата гама на Bodyography. Чудесна изненада за празника!

Ние ви препоръчваме няколко продукта. Матово червило и гланц за устни в едно Bodyography Icon Dual Lip Gloss - поразително дълготрайни цветове, които остават от сутрин до вечер дори след консумиране на храна и напитки. Формула, обогатена с алое вера, която не изсушава устните, а ги оставя меки и нежни. Спирала и основа за мигли 2 в 1 Bodyography Dramat-Eyes - за още по-изразителни очи и дълготраен ефект, както и за шеметен обем и по-плътни мигли. Формула, обогатена с масло от карите и витамин В, които подхранват, подсилват и защитават миглите.

 

Продукти за коса Marrakesh

„Косата им... Казват, че в нея е всичко. Случвало ли ти се е да заровиш лицето си във водопад от къдрици и да искаш да заспиш завинаги“, казва Ал Пачино по адрес на жените в „Усещане за жена“. Тези продукти на Marrakesh са със завладяващ аромат на чувствени ориенталски подправки. Със сигурност ще искате да заровите лице в косите й. Шампоанът Marrakesh Nourish Daily Original е обогатен с масла от конопено семе и марокански арган, които дават на косата здравина, копринена мекота и брилянтен блясък, благодарение на високото съдържание на Омега 3, 6 и 9 есенциални мастни киселини. Маската за дълбоко подхранване Marrakesh Miracle Masque мигновено съживява и възстановява сухата, увредена и стресирана коса. Подобрява цялостния вид и здравина на косата, правейки я плътна, еластична, перфектно гладка и сияйна.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР