Три идеи за празника

Сладък, вкусен и домашен Свети Валентин

Елка Влаховска 11 February 2016

Вкусен празник с шеф Андре Токев

Ако се чудите къде да откриете най-вкусната прелюдия към нощта на Свети Валентин, препоръчвам ви открития неотдавна ресторант ANDRe в новата сграда на ММ Group на „Околовръстен път“ 3 в София. Столичният хайлайф вече добре познава мястото и често го посещава по повод или просто за да похапне добре. Излишно е да коментираме кулинарните умения на шеф Андре Токев, а тук той дава най-доброто от себе си. Ресторантът постепенно изгражда своята идентичност с палитра от разнообразни предложения. По-претенциозните ще открият тук рибни специалитети и дивечово месо. Но дори и да заложите на по-семплото пилешко, ще ви го поднесат с неустоим вкус под формата на руладини със спанак и рикота.

Както подобава на добрата гурме практика, ястията предизвикват всички сетива, като започнем от насладата за очите и завършим с финалния вкусов щрих върху небцето. Но това е и мотото на шеф Андре Токев: „Аз ще бъда доволен, когато клиентът си тръгва щастлив, а суперзвездата е чинията, която съм създал!“.
Информация за новите предложения и специалните празници в ресторант ANDRe ще откриете на www.andretokev.com.

Кой ще приготви вечерята

Отговорът на този въпрос е: който обича да готви и се забавлява, докато готви. Точно за тази порода домашни виртуози в кухнята са предложенията на магазин „Вивенда“. Добре е да направите предварителна поръчка с ясна представа за гурме менюто за вечерта. Не заради друго, а защото ще се изкушите от разнообразието на качествени меса: говеждо Black Angus, свинско от породата иберийска свиня, от която се прави прочутият испански хамон, френски пилета с биопроизход, патешко или дори дивечово месо. Има ли по-ясно послание за любов от приготвянето на вкусна вечеря? Предложения за менюто на www.vivenda.bg.

Сладък ден, сладка нощ

Влезете ли веднъж в новооткритата кафе-пекарна „Гато“ на ул. „Бигла“ 35 в столицата, нещо постоянно ще ви тегли натам. Ако сте фенове на солените неща, ще откриете вкусни соленки с кашкавал, кроасани и печива. Но ако сте като мен, любители на сладкото, може да злоупотребите с невероятния чийзкейк с дюли или със сладкиша с дюля и шамфъстък. Тарталети, кексчета, торти – всеки ден кафе-пекарна „Гато“ поднася изненада, която хората от квартала вече очакват. Това е идеалното място да подсладите с нови вкусове деня на Свети Валентин или да изненадате любимия с неочакван и вкусен подарък. За празничните предложения може да получите информация на тел. 089 436 76 10 или да проследите фейсбук страницата на пекарната.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР