Обясни й се в любов

eva.bg 06 February 2016

Ден преди да отпътуват за филмовия фестивал в Санта Барбара Джони Деп и Амбър Хърд отпразнуваха първата годишнина от сватбата си и подновиха обетите си по време на романтичен уикенд на Бахамите.

По-късно, в благодарствената си реч, която  произнесе след като му бе връчена специална награда на фестивала, 52-годишният актьор благодари на съпругата си Амбър и призна, че се е влюбил в нея още преди края на снимките на филма "Дневникът на едно пиянде", по време на които се срещат през 2011 г. „Тя вече беше в ума ми, затова я намерих. И двамата се намерихме и беше невероятно“ – разказва актьорът, който очевидно вярва във визуализацията (практика, при която си представяш онова, което искаш да влезе в живота ти и в някакъв скорошен момент то наистина се случва).

Деп описа 29-годишната си жена като изключително интелигентна, „ненаситна на книги“, блестяща и красива, разбира се, но призна, че онова, което наистина го кара да се чувства дълбоко свързан с нея е фактът, че самата тя обожава да слуша блус. „Когато й изсвиря някое старо блус парче на китарата, тя усеща какво означава това за мен“ – заявява Деп.

А ние заявяваме, че това е едно от най-красивите обяснения в любов, които сме чували.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР