Краят на „десетгодишната война“

eva.bg 06 February 2016

През 2002 г. сър Елтън Джон определи парчето на Мадона към филма „Винаги ще има утре“ като „най-лошата песен от филм за Джеймс Бонд“. Две години по-късно той продължи с нападките като при получаването на една от десетките си музикални призове от сцената заяви, че е изумен, че Мадона е номинирана в категорията „Най-добро изпълнение на живо“. „Откога да си отваряш устата върху студиен запис се нарича „живо изпълнение“?! Според мен всеки, който просто си отваря устата и иска хората да плащат 75 лири, за да го гледат, трябва да бъде разстрелян!“ – каза музикантът.

Така започва десетгодишната война между сър Елтън Джон и Материалното момиче, по време на която двамата не само не си говорят, но и старателно се избягват. Как приключва войната певецът разказа в шоуто на Греъм Нортън. Двамата се засекли във френски ресторант. Елтън Джон й написал бележка за това, че е прекрачил всички граници и е казал ужасни неща по неин адрес и сега съжалява. После платил вечерята й.

За финал музикантът сподели пред водещия, че не може да обещае, че няма да прави повече така, но със сигурност повече няма да прави така с Мадона.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР