Защо тъгуваше Мат Лебланк

eva.bg 07 February 2016

Звездата от хитовия комедиен сериал „Приятели“ Мат Лебланк (Джоуи), отново е в играта. Медийният интерес към актьора се рестартира с пълна сила след като излезе новината, че той ще води култовото предаване за автомобили „Топ Гиър“, заедно с Крис Евънс. 48-годишният Лебланк разказва в интервю пред британския Mirror, че след края на ситкома, превърнал го в истинска звезда, е казал на своя агент да забрави телефона му за няколко години.

Оказва се, че точно след края на шоуто актьорът е имал сериозни проблеми в брака си с актрисата Мелиса Макнайт, с която са женени в продължение на три години. Проблемите между тях започват с раждането на дъщеря им Марина, която идва на бял свят с мозъчно заболяване, предизвикващо гърчове и заплашващо детето с инвалидност. За щастие Марина преодолява проблема само за една година, но преди това бавачката й успява да продаде историята на таблоидите. Мат и Мелиса не успяват да се справят с напрежението и болката, натрупани през този мрачен период от живота им и се разделят. Самият актьор сам преминава през нервен срив и продължителна депресия.

Сега обаче изглежда облаците над личния и професионален живот на Лебланк се разнасят. Марина е вече на 11 и двамата с баща й прекарват много време заедно като любимото им занимание е да яздят коне. Мат твърди, че не му и минава през ума да се жени повторно. „Може би защото нямам добър пример от родителите си. Майка ми има два брака, а баща ми – може би десет“ – казва актьорът. Той не поддържа връзка с баща си, но обожава майка си. Показателно е, че първото, което прави с парите, спечелени от „Приятели“, е да й купи къща – само за нея.

1 КОМЕНТАР
1
Моника
08 February 2016, 17:41

Страхотен актьор!

ТВОЯТ КОМЕНТАР