Среща на випуска

Номинираните за Оскари 2016 се събраха на традиционния официален обяд

eva.bg 09 February 2016

Снимка: A.M.P.A.S.

Церемонията по раздаването на наградите Оскар наближава и всички номинирани се събраха за традиционния обяд, който обикновено се провежда няколко седмици преди събитието.

Вчера в хотел Beverly Hilton в Бевърли Хилс десетки звезди, специалисти по визуалните ефекти, оператори, монтажисти, продуценти, сценаристи и т.н. облякоха официалните тоалети и се събраха за ежегодната групова снимка на випуска.

Сред присъстващите липсваха номинираните за най-добър актьор/актриса Майкъл Фасбендер и Кейт Бланшет, но сигурно са имали уважителни причини да пропуснат събитието. Затова пък бяха Дженифър Лорънс, Лейди Гага, Алисия Викандер, Рейчъл Макадамс, Силвестър Сталоун, Леонардо ди Каприо, Руни Мара, Еди Редмейн, Бри Ларсън, Шарлот Рамплинг, Сирша Ронан, Мат Деймън, Стивън Спилбърг, Алехандро Гонзалес Иняриту и много други. Може да се опитате да ги откриете на груповата снимка. А говорейки за нея, медиите отново подхванаха темата с дискриминирането на цветнокожите от Американската академия за филмово изкуство. На снимката наистина много трудно ще откриете цветнокож, доста е бяла.

По време на събитието Силвестър Сталоун заяви, че също е обмислял да бойкотира Оскарите, защото са пренебрегнали колегите му от „Крийд“ - актьорът в главната роля Майкъл Би Джордан и режисьорът Райън Куглър, които са цветнокожи. Но Куглар му казал да отиде.

Осемдесет и осмите награди Оскар ще бъдат връчени на 28 февруари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР