Влюбено сърце в кутия с панделка, част II

Класически подаръци за Св. Валентин за него

eva.bg 10 February 2016

Покажете му, че го обичате, дами! Покажете му, че държите на него! В деня на влюбените той трябва да се почувства специален. Не залагайте на случайни подаръци от небрежен шопинг. Изберете нещо специално. Заложете на класиката, за да сте сигурни, че ще му хареса. Традицията повелява: часовник, парфюм, аксесоар, дреха... Не е клише, а гаранция за усмивка, целувка и незабравим спомен.

Джентълмените знаят защо

Основното правило в подбора на мъжки аксесоари (а и не само) е всеизвестно и се заключва в една единствена дума: качество. Тя определя добрия стил на мъжа и дискретно подсказва за онази елегантна самоувереност, която превръща мига на добро впечатление в дълготрайно привличане и всеобщо одобрение. Е, в този ред на мисли бизнес срещите на вашето момче ще стартират с точка в негова полза само при вида на отличния семпъл дизайн на чантата от естествена кожа на Ted Baker.

По часовника ще го познаете

Знаете ли защо стилният часовник е перфектен подарък за силната ви половинка? Заради вас! За да му напомня, че вие сте неговата вечно по-добра страна, че времето е ваше, че секундите понякога могат да бъдат цяла вечност и че миговете заедно са безценни! Особено, когато сте в прегръдките на любимия човек. Е, какъв по-подходящ избор от класически часовник Omega - препоръчваме ви сериите Seamaster или Globemaster, ето защо:

Серията Omega Globemaster е пряк наследник на известния през 50-те и 60-те години часовник Omega Constellation, но е обогатен с много нови възможности. Omega Globemaster е първият часовник на марката, получил сертификата Master Chronometer.

От 1932 г., когато Omega представя серията Marine - първият в света часовник, предназначен за водолази – марката става синоним на професионалния часовник за гмуркане. Когато легендарната гама Seamaster е представена през 1948 г., тя допълнително затвърждава тази позиция. През 2005 г. стартира нова колекция от часовници Seamaster Planet Ocean, която подобрява дизайна и технологията, за да създаде изцяло нов часовник за гмуркане, който се превръща в съвременна класика. Достатъчно елегантен, за да допълни мъжкия гардероб и достатъчно здрав за всеки активен начин на живот.

Елегантна практичност

Нека да изясним: тоновете на синьо и кафяво съжителстват в доказано добро партньорство. Ето защо, подборът на колан от фино обработена кожа в елегантна кафява тоналност гарантира, че подаръкът ви няма да се загуби в тъмните кътчета на гардероба му. Любимият ви мъж ще може да го носи както с тъмносин костюм или блейзър, така и с предпочитания от него тъмен деним или бежови чино панталони. Ониксовата катарама добавя доза изискана сдържаност, а точната ширина също не е за подценяване. Този идеален колан ще намерите в Ted Baker.

Британски хумор

Нищо не би трябвало да бъде толкова сериозно, че да не бъде пречупено през призмата на чувството за хумор. Именно тук се крие тайната на успеха на британския бранд Ted Baker: елегантният стил се преплита с дързост и хумор, чиято основа е високото качество, разбира се. Чудесен пример е полошъртът Ted Baker, при когото познатият силует е разчупен с контрастна яка, дръзкият принт приляга чудесно на фигурата, допълнително подчертана и от вталената кройка. Перфектен избор както за ежедневния ритъм, така и за онзи уикенд, откраднат само за вас двамата.

Перфектният изкусител

Добре, нека признаем: няма по-сексапилен мъж от този, който знае какво иска и как елегантно да го получи. Благодарение на неустоимия си чар и остроумие, той умее да привлича хубавите неща в живота и да различава моментите за бизнес и за удоволствие. И в двата свята той е нещо повече. Харесваме го (нищо, че е ваш) и затова подбрахме перфектното ухание за него - парфюмът CH Men Privé, улавящ същността на перфектния изкусител, с изискан акорд на уиски и кожа.

Стъпка на високо

Съществува един модел обувки, за който се твърди че всеки мъж трябва да притежава в гардероба си. Това е универсалният модел Оксфорд, който отдавна е заел мястото си както в международния бизнес дрескод, така и сред неписаните правила за неформални партита и вечери, предполагащи наличието на сако или костюм. Е, моделът на Ted Baker е съвършен пример за фразата „мъжът се познава по обувките“: елегантен силует, ненатрапчиви (но смели) детайли, отлично съчетание на черна кожа с кафяви детайли на подметката.

Един личен аромат

Какво ви влюби във вашия мъж? Неговата стройна осанка, умението му да запазва самообладание, едва доловимия му бунтарски характер? Или може би начинът, по който преплита финес и небрежност? А може би убеждението му, че иновациите са вдъхновени от традициите и че в автентичността е истинската стойност. Или фактът, че живее в настоящето, с напълно осъзнато минало. Е, стилът на този мъж несъмнено е изтъкан от контрасти и вечна актуалност. Именно за него е създаден ароматът Valentino Uomo - класически и много личен парфюм с ухание на опушено дърво, който ни докосва леко разконцентриращо, за да наруши равновесието ни.

За двама

Подарък за онзи безценен момент, когато се сгушваш в прегръдката му под проливния дъжд и се оставяш да те завладее усещането, че няма по-сигурно място на света! Като изключим магията на споделените мигове, елегантният чадър Ted Baker вероятно ще се нареди сред любимите аксесоари за половинката ви, защото нека признаем досадния факт - всеки мъж обожава да получава комплименти. А добрият британски дизайн ги гарантира.

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР