Трети рожден ден, три автомобила

12 February 2016

По повод третия си рожден ден, Bulgaria Mall подари 3 красиви автомобила Nissan на трима от своите посетители в периода 1 октомври – 31 декември.

Татяна Недялкова е името на късметлийката, която спечели третия подарък от Bulgaria Mall - красивия син Nissan Pulsar. Тя бе изтеглена на 9 януари в 12:02 ч. на сцената на Bulgaria Mall от втората победитeлка в играта – Кателина Димитрова.  Татяна получи добрата новина няколко минутки по-късно и не успя да повярва, че вече ще обикаля градските улици с чисто нов автомобил.

Късметлийката получи своята голяма синя награда в началото на февруари, след като се прибра в София от командировка. В интервюто си с Ива Дойчинова в ФМ+ Татяна споделя, че е направила своята карта getti преди две години, тъй като е искала да спечели мечтана екскурзия от Bulgaria Mall.  Съдбата й се усмихва и съвсем неочаквано Татяна си спечелва красивия син Nissan Pulsar.  Сега тя замисля дълги пътешествия със своето семейство и с чисто новия й автомобил от Bulgaria Mall.

Татяна споделя, че Bulgaria Mall й харесва най-вече, защото има приятелско излъчване.  Тя подканва всички да си направят карта getti и да участват в страхотните игри, които Bulgaria Mall организира.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР