Котенцето Никол Шерцингер, което улови Гришо

Дали зад всеки успял мъж наистина стои една силна жена не знаем, но че зад всяка победна серия на българската тенис звезда Григор Димитров стои една красива жена, вече е сигурно.

Ирина Иванова 06 March 2016

Снимка: getty images

След раздялата си с рускинята Мария Шарапова през лятото на 2015 г. Гришо преживя поредица тежки загуби, но наскоро отново тръгна нагоре. Инфарктната му победа над Виктор Троицки в турнира в Бризбейн в началото на януари и папарашките снимки след това дадоха отговор на въпроса коя е новата муза на нашето момче. Слуховете се потвърдиха – поп звездата Никол Шерцингер седеше в ложата на Григор, облечена в бял топ, с почти разпаднали се върху прекрасното й тяло джинси и по всичко личеше, че му изпраща положителна енергия. След мача двамата бяха заснети в страстна целувка, въпреки че до този момент и Гришо, и Никол уверяваха, че са „просто приятели“.

Разликата във възрастта между бившата солистка на поп групата Pussycat Dolls (pussycat от английски – котенце, мацка; doll – кукла, кукличка) и българския тенисист е 13 години в нейна полза. Бившата любима на Гришо Шарапова също бе по-голяма от него, но само с 4 години. Има и още една прилика – Никол също има руска кръв във вените си, макар че е родена в Хонолулу, Хаваи. Майка й е половин рускиня, половин хавайка. И тук приликите между двете свършват. В сравнение със 188-сантиметровия ръст на Маша, Никол със своите 165 см е направо миньонче, като при това е напълно лишена от бицепсите на Шарапова, както и от широкия й гръб. И, разбира се, американката е със смугла кожа, маслинени очи и тъмна коса (наследство от баща й – филипинец) – пълна противоположност на синеоката и русокоса рускиня. Повечето фенове на Гришо коментират, че Никол е много по-секси и женствена от тенисистката, да не говорим, че е известна като една от най-добрите танцьорки сред поп звездите.

Никол Шерцингер става световна звезда с женската банда Pussycat Dolls, когато е на 22-23 години. С музика се занимава обаче още от дете. Майка й е на 16, когато я ражда, а баща й ги напуска, когато Никол е още бебе. Детството й щяло да е доста мрачно, тъй като непрекъснато са без пари, ако някой не бил подарил на майка й първия албум на Уитни Хюстън. Никол е на седем години, когато чува Уитни, и никога повече и не помисля за друго, освен за музика.

Кариерата й започва в рок бандата Days of the New, с която пътува из цяла Америка, а по време на едно турне среща и първата си голяма любов – музиканта Ник Хексъм от алтернатив групата 311, който пише песни и прави аранжименти за Лени Кравиц и музика за филми. Заедно са от 2001 до 2004 г., като според слуховете дори се сгодяват, но до продължение така и не се стига. Никол се явява на кастинг за телевизионното шоу Popstars, риалити от типа на X Factor. Печели шоуто като част от момичешката банда Eden’s Crush, с която после правят доста посредствено турне. През двата месеца на турнето е толкова нещастна, че плаче всяка вечер. Но именно тогава продуцентът на Black Eyed Peas я кани за солистка на бандата. Никол обаче отказва (и мястото й заема Фърги).

Очевидно обаче момичешките банди са нещо като съдба за Никол Шерцингер, защото след като напуска Eden’s Crush, тя отново става част от женска поп група, само че този път уцелва право в десятката. Pussycat Dolls стават световни звезди, а Никол от самото начало е водеща в групата.

Славата преобръща живота й. В пиковия си период – между 2005 и 2010 година, Pussycat Dolls продават албумите си в над 50-милионен тираж и се превръщат в една от най-успешните момичешки банди на всички времена. Въпреки това Никол има куп проблеми. Нейното семейство е силно религиозно, тъй като един от дядовците й е бил пастор. Майка й, пък и самата Никол, са ревностни католички, а певицата и до днес се моли преди всяко излизане на сцената. Когато семейството й и особено майка й я виждат да пее и танцува полугола „предизвикателно и безсрамно“ (според майка й) на сцената, става невероятен скандал. За известен период семейството дори изолира Шерцингер.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР