Само за жени!

Джуои Пеня - секси, секси Chippendale

Лилия Илиева 09 April 2016

Американският еротичен балет Chippendales съществува от 1979 г., когато двама приятели - бившият работник на бензиностанция Сомън Бане и студентът по право Брус Наин купуват фалиралата дискотека Destiny II в Лас Вегас и я превръщат в нощен клуб. Те създават първата мъжка трупа за стриптийз и я кръщават на марката мебели, с които е обзаведен клубът им. В момента шоуто на сексапилните мъже е в специално построен театър на стойност 10 милиона долара в хотел Rio All Suite Hotel and Casino във Вегас. Оттогава в Chippendales има различни трупи, които обикалят света и годишно изнасят шоуто си пред повече от 2 милиона жени в над 25 града в Щатите, 23 - в Южна Америка и Азия, 60 –в Европа. Очакваме ги в София със спектакъла им Break The Rules на 17 април в хотел „Маринела“. Пригответе се за концерт с най-готините поп и рок парчета, за изключителни танцьори, по американски перфектни и бляскави, с впечатляващи (почти голи) тела и секси усмивки. Различни типажи мъже, с различен цвят на кожата, влизащи в роли от различни женски фантазии. Те слизат и сред публиката и някои дами от нея ще бъдат качени на сцената и предизвикани да участват в шоуто. Предизвикателството е на границите на добрия вкус.

Говорим по телефона с Джоуи Пеня, който танцува в балета от две години. Намирам го в Невада в разгара на американското им турне.

Здравей, Джоуи, как си?

Прекрасно, абсолютно във форма. Наскоро имахме фантастично шоу в театър на открито в Аризона. Танцувахме под звездите. Беше много романтично. Ние правим много готин купон, ще видиш. Всички жени си тръгват възхитени.

И получавате неприлични предложения?

А, не. Но ако някой ни предложи да разгледаме града, в който се намираме, ще ни е интересно. Хахаха. Преди да стана част от Chippendales, бях модел. Едно от нещата, които харесвам сега в работата си, е възможността да пътувам. Обичам да разглеждам различни страни, да опитвам, да преживявам. Любимата ми дестинация за момента е Таити, но кой знае – като дойда в България, може и да се променят нещата.

Кое е най-разпространеното грешно схващане у хората, свързано с Chippendales?

Че сме вманиачени от мисълта за себе си и че не сме умни. Ние сме интелигентни и способни момчета с интереси. Понякога момичетата идват с очакването да бъде като шоу на стриптийзьори, но шоуто е по-театрално и танцувално. Не е стриптийз с бакшиши като във филма „Професия: стриптийзьор“. Не седим по скутовете на момичетата и не вземаме бакшиши. Нашето шоу е изработено с професионална хореография. Има и много чувство за хумор, ще видите. Аз лично винаги съм смятал, че ключът към сърцето на една жена е да я накараш да се смее.

Спазваш ли определен режим?

Не ям захар, млечни продукти, хлябът е абсурд, гледам да съм далече от пастата, въпреки че много обичам. Ние се храним нисковъглехидратно и предимно с протеини - месо на грил и задушени зеленчуци. Забранено ни е да ядем пържено. Правя по един час кардио и час разтягания в шест от дните на седмицата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР