Кои звезди ще гледаме в новите епизоди на „Туин Пийкс“

eva.bg 26 April 2016

Новите епизоди от дългоочакваното завръщане на сериала „Туин Пийкс“ вече се снимат, а от Showtime разпространиха пълния списък на звездите, които ще участват в тях. След бърз поглед на имената спокойно може да заявим, че едва ли има режисьор или продуцент, който да не завиди на Дейвид Линч за подобен кастинг.

Над 200 души ще се снимат в новите епизоди, които ще бъдат излъчени през 2017 година. И сред тях има толкова много любими на милиони хора по света звезди, че няма как сериалът да не се превърне отново в тотален хит на малкия екран.

Отново ще видим Дейвид Духовни, Кайл Маклоклан, Шерилин Фен, Шерил Лий и доста от актьорите, снимали се в предишните епизоди. По-интересен обаче е списъкът с новите лица, които ще вземат участие в този сезон. Сред тях са: Моника Белучи, Майкъл Кера, Ричард Чембърлейн, Джим Белуши, Лора Дърн, Ашли Джъд, Дженифър Джейсън Лий, Трент Резнър, Тим Рот, Еди Ведър, Том Сайзмор, Наоми Уотс, Аманда Сийфрид...

Е, признайте си, че дори да не сте от феновете на „Туийн Пийкс“, няма как поне няколко от тези имена да не ви провокират да гледате новите епизоди. Явно всички искат да работят с Дейвид Линч. А ние нямаме търпение да видим какво ще сътвори той с такъв звезден отбор.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР