Колко перуки има Доли Партън

eva.bg 11 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Доли Партън е известна с перуките си, но кой да предположи, че са чак толкова много – поне 365. Кънтри певицата заяви, че ако се наложи, може да се облече, гримира и приготви за излизане точно за 20 минути. Но предпочитала да има поне час на разположение – все пак как да решиш коя от всички тези перуки да сложиш?

„Не съм ги броила, но със сигурност са поне 365, защото всеки ден съм с различна. Ако съм си вкъщи обаче, не си слагам перука. Тогава съм със собствената си коса и гледам винаги да е боядисана – руса, естествено“, заяви в интервю Доли Партън.

Преди време кънтри звездата, която е известна със своята откровеност на тема външен вид, призна, че единственото истинско нещо при нея е сърцето й, всичко останало е резултат от намесата на пластични хирурзи. На въпроса как поддържа външния си вид тя заяви: „С помощта на лекари! Много добри лекари! Както и подходяща светлина. Аз самата всъщност не правя нищо. Всичко върху мен е „нарисувано“, няма нищо естествено. Единственото истинско нещо е сърцето ми!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР