Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат

eva.bg 26 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Петнадесет месеца брак бяха достатъчни на Джони Деп и Амбър Хърд, за да преценят, че няма да остареят заедно. 30-годишната актриса подаде молба за развод, позовавайки се на дежурните в случая „непреодолими различия“, като причина за разтрогване на брака им. Амбър иска и месечна издръжка от 52-годишния актьор, чието богатство се оценява на около 400 милиона долара. Според западните медии обаче, той не иска да й плаща нищо след развода. Затова е подал молба до съдията да отхвърли искането й за издръжка.

Не се знае дали двамата имат предбрачно споразумение, но според близки до тях такова по всяка вероятност няма. В документите за развода, които Амбър Хърд е подала, се пише, че двамата са се разделили на 22 май, два дни след като почина майката на Джони Деп.

Деп и Хърд се запознаха по време на снимките на филма The Rum Diary и през 2012 година се показаха публично като двойка. Сключиха брак миналата година – първо в Лос Анджелис, а след това и на церемония на Бахамите пред едва 24 души близки приятели и роднини. Заради нея Джони Деп изостави предишната си съпруга Ванеса Паради, която е и майка на двете му деца.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР