Стегни се за новия бански

10 June 2016

Божествено тяло с неустоими извивки! Готови ли сте да посрещнете горещия сезон? А дали вашето тяло е в перфектна форма и дали сте избрали подходящ бански? Ако имате усещането, че няма да бъдете достатъчно привлекателна на плажа, най-доброто решение е да вземете мерки веднага!

“Стегни се за новия си бански!” Под този надслов премина и събитието на сезона - съвместен проект на Център по естетика Persona и професионални салони за бельо и бански Bra Clinic. В него свежите “рецепти“ за стегнато и здраво тяло на дерматолога д-р Олеся Велинова и съветите за подходящ избор на бански на бра фитинг експерта Изабела Сакутова вървяха ръка за ръка. По червения килим се разходиха красавици с натурални форми, облечени в екзотични бански на Bra Clinic – последен писък на плажната мода този сезон. И всички се питаха: „Как“? Как са толкова стегнати и красиви? Рersona даде отговора. Салонът за красота у нас, който не прави компромис с качеството на услугите и обслужването, представи решението за мечтаното тяло. Топ процедурата този сезон е Venus Legacy. Това е технологията, която прави истинска революция в борбата с целулита и отпусната кожа на тялото и лицето. А хората, които вече са я опитали, твърдят, че резултат има още след първата процедура. Наблюдава се повдигане и стягане на кожата, намаляване на целулита, както и видимо изглаждане на текстурата на кожата. Радиочестота, вакуумът и мултиполярното магнитно поле са трите технологии, съчетани в апарата Venus Legacy, които дават този ефект и правят възможна мечтата за стегнато тяло и красива кожа през лятото.

Иновативната технология за изящен силует бе представена от д-р Олеся Велинова, водещ дерматолог в център по естетика Persona, която  има над 50 дипломи по дерматология. Тя убеди присъстващите в действието на медицинския апарат. „Аз много харесвам този апарат, не само поради изключително бързите резултати, които дава, но и затова, че е много безопасен за работа. Процедурата с него е приятна и безболезнена“, каза д-р Велинова.

Акцент по време на стилното събитие бе ревюто на бански костюми. Изабела Сакутова, собственик на професонални салони за бельо Bra Clinic представи последните тенденции в банските костюми и даде подробни стайлинг съвети за избор на подходящ бански костюм според типа фигура. Ярки, женствени, екзотични и точно подбрани по размер и кройка, такава ще бъде плажната мода този сезон. Собственичката на единствената марка у нас, която разполага със 120 размера с чашки от А до К и предлага уникалната за България безплатна бра фитинг консултация (намиране на правилния размер сутиен и бански), даде няколко доста любопитни съвета за подходящ избор на бански. На първо място никога не позволявайте гърдите да „излизат“ извън чашките и също така не на всеки отива триъгълното горнище. Целите бански пък трябва да са с вградена конструкция на сутиен, за да не сплескват гърдите, допълни още Изабела.

Сред гостите на събитието бяха Мис България Наталия Гуркова (1998) и Марина Войкова (2016), организаторите на конкурса Мис България – Ирина Папазова, и Мисис България Меги Савова. Гергана и Звезделина от Destiny Quartet също бяха сред дамите, които изгледаха с любопитство ревюто и се възползваха от безценните съвети на д-р Олеся Велинова. Да се подготвят за лятото, въпреки че са във фантастична форма, дойдоха още Мадлена Иванова - Лейди България и Best Body на Miss Summer International 2015, Паолина Крушкина - Лейди България 2015, Мисис България - Ради Орцева, Паолина Петракиева, Анелия Иванова, Вики Божилова, Диди Стоянова, Стойка Николова, Мисис Баба - Капка Амзина. Сред красивите дами бяха още - Боряна Павлова - собственик на Мис България в Америка заедно с Ива Коева - Мис България в Америка, Роси Чорбаджийска, Мая Великова - Мисис Бургас 2016, която ще е претендентка за титлата Мисис България, бизнес дамите Славка Занева, Анелия Петкова, Гергана Баева и Биляна Екснер, както и Росица Сандулова.

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР