Летен старт с Дария Симеонова

13 June 2016

„Всичко, което мога и знам как да направя сама, ще го направя и няма да поискам помощ. Понякога мъжете ми се сърдят за това...“, сподели за Grazia юни едно от най-красивите лица на тв екрана и театралната сцена у нас - актрисата Дария Симеонова.

В актуалния брой на списанието ще откриете още: три дами, които са сбъднали мечтата си за свой флорален магазин, две активни, чаровни и отдадени млади майки, създателки на алтернативния блог „Млечни вампири“ и продължавайки темата ще прочетете за един от най-успешните експерти в сферата на детската психология французойката Мирим Сежер.

Grazia юни ще спре погледа ви върху новите модни колаборации на Риана и Оливие Рустан, като ще надникне още в света на звездите, разказвайки повече за хит апликацията Snapchat. Подаръкът на месец юни е сухо масло за коса с мастиково масло с термозащитно действие от висока температура и UV лъчи.

ДАРИЯ СИМЕОНОВА ПРЕД GRAZIA:

Как минават дните ти напоследък?

Обичам да са активни. Гледам да не се оставям на битово бездействие и макар, че нямам репетиции и снимки напоследък, съм си поставила за задача да свърша неща, отлагани с години. Подреждам архиви у дома – снимки, документи, списъци с книги за четене и филми за гледане. По празниците успях да стигна и до морето – там имам една голяма луда морска компания, сърфисти. Работят през лятото, сезонът започва май и свършва септември и през цялото лято мога да ги намеря там. Най-вече на Арапя, но е важна прогнозата, преследваме природните стихии. Отиваме там, накъдето духа вятърът! Много обичам да пътувам, да запаля колата и просто да тръгна нанякъде.

Кое е най-интересното място, на което си била?

Последното ми влюбване е Португалия и по-специално Порто. Кацнахме в Лисабон и тръгнахме с кола покрай океана. Има страхотни вълни за хавайски сърф там. Португалците са много близки до нас като душевност, отворени и гостоприемни, а Порто е запазил атмсферата и чара на домашното, на малкото и недокоснатото от туристическия поток.

Родителите ти как реагираха, когато им каза, че ще ставаш актриса? Те с какво се занимават?

Имам най-хубавото семейство! Винаги са ме подкрепяли. Когато казах, че ще кандидатствам в НАТФИЗ обаче, изненадата беше огромна. Учех рисуване – баща ми е художник, майка ми е завършила кино механика и оптика, а сега работи заедно с баща ми. Всичко водеше натам да кандидатствам в НХА, но междувременно вече от 4 години ходех, като хоби, в театралната студия на Петър Върбанов. В един момент реших, че искам да се занимавам с това. Майка ми спря да ми говори за месец и ме предупреди, че ще стана алкохоличка, а в НАТФИЗ се влиза с пари и връзки, каквито ние нямаме. Беше доста шокирана. После беше развълнувана, но в началото го прие тежко. Сега се вълнуват от всичко, което правя, идват на всяка премиера и са много горди с мен. Видяха, че предразсъдъците им не се оправдаха.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР