Правилата на играта

Ресторантът като театър

Елка Влаховска 26 June 2016

Ако е вярно твърдението, че за успешно заведение е най-важна локацията, то Spaghetti Kitchen&Bar има всички предимства на своя страна – отвори врати в сърцето на столицата, в центъра на Центъра според Google maps. Концепцията му е съобразена с модерните световни тенденции – да предложи не само храна и добри питиета, но и възможност за социално общуван.

Концепцията Eat, drink, socialize е съобразена с модерните световни тенденции
Като човек със силно пристрастие и познания за дизайна Любомир Василев е един от малкото собственици на заведения у нас, който с всеки свой проект въвежда последните трендове на модерната космополитна култура на хранене и забавление. Дали ще изпие сутрешното си кафе, ще похапне изкусителен десерт следобед или ще вечеря с приятели, човек се чувства добре – дизайнът и прецизно селектираната музика въздействат дори и на подсъзнателно ниво. Концепцията обединява три зони – коктейл бар, прошуто бар и ресторант и всичко е custom made: дори и най-малкият детайл е осмислен, за да внуши усещане за непретенциозност с лек привкус на лукс. В отделните зони на Spaghetti Kitchen&Bar може да усетите атмосферата на най-горещата точка на Милано бар Ceresio 7 или на луксозния швейцарски хотел The Chedi в Андермат – според настроението и предпочитанията на момента.

Ресторантът като театър

С концепцията на отворената кухня ставате съучастници в „представлението“. В бара с камината пък може да наблюдавате как се приготвят плата или минисандвичи с фини слайсове прошуто и италиански сирена. На коктейл бара отвън, който поради локацията на заведението може да работи до сутринта, топмиксолози приготвят модерни летни коктейли (трендът в момента е да не са високоалкохолни, така че човек да може да се забавлява до късно). В четвъртък, петък и събота диджей на бара ще селектира музиката.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР