„Мисия красота”– да станеш българската Ким Кардашиян

Репортерът на „На кафе” Деси Павлова ще направи редица промени с външния си вид, за да прилича на своя идол

01 July 2016

На кафе” стартира изцяло нова инициатива в рубриката „Мисия красота”. За първи път в телевизионен ефир ще видим промяната на репортера на „На кафе” Деси Павлова. Тя тръгва по пътя на трансформацията с намерението да се превърне в българската Ким Кардашиян. Деси е учила и работила дълги години в Америка, Ким е нейната любима звезда, а мечтата й за промяна е свързана с именно с живота й там.

За Деси предстои да направи много решителни и трудни стъпки в името на стремежа към промяна и борбата срещу стереотипите.

Първата крачка към промяната е да отслабне с помощта на усилени тренировки във фитнес залата и под наблюдението на Кристиян Масларски – фитнес инструктор. Преобразяването на тялото включва и специално подбран хранителен режим. Самата Деси признава, че вече сама си приготвя храната и отделя повече внимание за нея.

Следващата стъпка е интервенция върху лицето на Деси, като за първи път в ефир беше реализирана иновативна процедура за скулптуриране на скулите чрез премахване на мазнините под областта им. Процедурата извърши доказалата се д-р Радина Денкова – специалист в извайването на лица без да употребата на скалпел.

По пътя на сбъдването на мечтата на Деси, в ефира на „На кафе” беше излъчена на живо пластична операция на брадичката, а предаването ни срещна с пластичния хирург д-р Илю Стоянов.

Как постига перфектната си форма най-успешната риалити звезда в света, която се изявява като модел и актриса, ще разберем през следващите месеци в „На кафе”.

На кафе” вече ни срещна с фитнес инструктора Кристиян Масларски, а Деси започна с усилени тренировки.

След операцията на живо в „На кафе” предстои да видим:

06.07 – Деси гостува в студиото на „На кафе” с маска, за да разкаже как се справя с възстановяването

12.07 - Д-р Денкова говори за лицеви корецкии – филъри, брадичка, устни

20.07 – Тема за гардероба на Ким и бъдещото облекло на Деси

27.07 – На финала на мисия красота ни очакват темите за косата и грима на Ким

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР