Мила Кунис за нощта, в която с Аштън Къчър открили любовта

eva.bg 20 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Мила Кунис и Аштън Къчър изключително рядко споделят неща, свързани с личния им живот и отношения. Този път обаче актрисата разказа за нощта, в която романтичната искра е припламнала и от добри приятели двамата станали двойка.

В интервю за шоуто на Хауърд Стърн Кунис заяви, че с Къчър винаги са поддържали някакви отношения след края на ситкома That '70s Show през 2006 г, където се снимат още от деца. Още по време на сериала обаче той е открил любовта в лицето на Деми Мур, за която се омъжва. Години по-късно, когато с Деми вече са разделени, случайно се засичат с Мила Кунис по време на церемония за раздаване на кино награди.

„И виждам аз този мъж, който е в гръб и е ужасно, ужасно висок... Тогава той се обръща и буквално като във филмите изведнъж музиката започва да свири, чуват се цигулки... Мисля, че за първи път в живота си бях зашеметена от някого. Казах си: „По дяволите, изглежда наистина добре“, разказва Кунис.

След като с Къчър си разказали набързо кой през какво е минал и какво се случва в живота им, той я поканил на парти в дома му. Първоначалните му намерения били да я сватоса със свой приятел. Мила Кунис обаче вече била зашеметена, а очевидно и той е усетил искрата. „Накратко – тръгнах си от дома му чак на сутринта. Това беше първият случай, в който оставах да преспя някъде без да съм обвързана“, довърши Кунис. В момента тя е бременна с второто им дете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР