На партито на Лео

Леонардо ди Каприо събра звезди, манекенки и бизнесмени за ежегодното си благотворително парти в Сен Тропе

eva.bg 21 July 2016

Всяка година Ди Каприо използва летния сезон и особено привлекателната за звездите дестинация Сен Тропе, за да ги събере на парти и да ги накара да даряват за благотворителност. Става дума за ежегодното парти на едноименната му фондация, чиято основна цел е да събира средства за опазване на околната среда и запазване на животинските видове. От създаването си през 2008 година досега фондацията на Ди Каприо е дарила 59 милиона долара за 112 проекта в 48 страни свързани с опазване на околната среда.

Колко милиона е успял да събере на партито си снощи тепърва ще става ясно. Но съдейки по списъка с VIP гостите и дарените за търга предмети, очевидно пак ще говорим за седемцифрени суми. Сред присъстващите бяха Марая Кери с бъдещия си съпруг милиардер Джеймс Пакър, Тоби Магуайър, Едуард Нортън, Брадли Купър, Джона Хил, Кейт Хъдсън, Боно и съпругата му, продуцентът Харви Уайнщайн. По-впечатляващ обаче беше списъкът с топмодели, които са една от задължителните екстри на партито на Ди Каприо. Все пак, самият той има подчертана слабост към тях. Наоми Кембъл, Петра Немцова, Дутцен Крус, Констанс Яблонски, Джоан Смолс и куп други красавици бяха сред присъстващите. За доброто настроение на гостите пък се погрижиха Андреа Бочели и Лана Дел Рей, които пяха по време на събитието.

Ди Каприо успя да убеди куп свои звездни приятели, сред които Арнолд Шварценегер, Боно, Мартин Скорсезе, Харви Уайнщайн, Деймиън Хърст, да дарят неща за търга, който се проведе по време на партито. Арни, например, дари един от моторите си Harley Davidson, Хърст пък нарисува картина с лицето на Ди Каприо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР