Детокс на тялото и духа

В Palace Merano в Северна Италия прилагат най-ефективната терапия за отслабване и за детокс в Европа

11 August 2016

Според съвременната медицина – както класическата, така и холистичната – интоксикацията (натрупването на отрови) в организма е в основата на напълняването и на редица заболявания. В Palace Merano в Северна Италия е Центърът „Анри Шено“, където прилагат най-ефективната терапия за отслабване и за детокс в Европа.

Методите се основават на т.нар. бионтология – научна дисциплина, занимаваща се с изследване на жизнените ресурси на организма в различните възрасти и разработваща терапии за дълбоко пречистване на клетъчно ниво. Под стриктно медицинско наблюдение се правят процедури за освобождаване от шлаките, стимулират се меридианите и каналите за свободното протичане на енергията в организма и според индивидуалните показатели се разработва специално „Биолайт меню“.

Още от началото на миналия век Palace Merano привлича европейската аристокрация с чистия въздух, огромния парк, овощните и зеленчуковите си градини, с чиято прясна продукция се съставя менюто. И разбира се, с бароковата си архитектура и пищното обзавеждане с класически мебели, копринени дамаски и кристални полилеи. По време на Втората световна война мнозина предричат окончателното съсипване на тази перла на отдиха и светския живот, след като в сградата е разположен немски гарнизон. Но за щастие след войната крупни земевладелци и търговци от Мерано правят консорциум, който връща блясъка и славата на хотела и прилежащите му земи.

Днес Palace Merano е особено притегателен за европейския бизнес елит с концепцията за възвръщане на здравето и терапиите за подмладяване на Анри Шено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР