Технологичен шедьовър у дома

Потопете се в картината и изживейте света по нов начин с актуалните модели телевизори на Philips

26 August 2016

Снимка: Philips

Все повече хора избират уюта на дома и забавленията пред телевизионния екран. Специално за тях са актуалните модели телевизори на Philips за 2016 г., които ще пренесат зрителя отвъд границите на стандартната резолюция, за да го омагьосат с богатство от детайли и вълшебни цветове на филми и ТВ програми. 

В новите модели на Philips всеки може да открие точния телевизор за своите нужди в подходящата цена и размер. Тези с по-малък диагонал са подходящи за втори телевизор в спалнята или кухнята, но тези с големи и средни размери са технологичният шедьовър у дома. 

Така например, красиво изработената серия 6500 на Philips, в двата й варианта 6501 и 6551, разполага с модерен дизайн, ултратънка рамка и уникална стойка, които допълват вида му за елегантен дизайнерски завършек и предразполага към удобство и релакс у дома. Неслучайно съществува фразата „Моят дом. Моята крепост“.

Екраните на Philips притежават разделителна способност от 3840x2160 пиксела. Високата UHD резолюция превръща образът на екрана в изключително детайлен и реалистичен. Удостоената с награди система за подобряване на качеството на картината, гарантира уникално съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст, плавни и естествени движения. С над 8 милиона пиксела и уникалната технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Но това, което прави серията изключителна, е 100 HZ UHD IPS дисплей с 1800 PPI (picture performance index) обработка на картината, мощния Quad Core процесор и операционна система Android и богатия каталог от приложения, игри и видео стрийминг възможности.

Моделите 6501 и 6551 се отличават със смарт функционалността си, базирана на операционната система Android, която осигурява достъп до допълнително онлайн съдържание, приложения и игри. Серията 6500 притежава двустранна или тристранна Ambilight технология, която създава неповторима аура на телевизора. Рамката излъчва мека светлина в хармония с цветовата палитра на екранното изображение. По този начин екранът визуално се разширява за по-вълнуващо зрително изживяване. Цветът на светлината може да бъде регулиран спрямо този на стената за засилване на ефекта, а освен това при тъмна стая Ambilight намалява напрежението за очите.

Най-новите постижения на TP Vision – компанията производител на телевизори с марката Philips, включват и моделите 8901 и 7101, които дават възможността да се потопиш изцяло в картината и да преживееш света по изключително нов начин. 

Трите водещите модела за тази година имат завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, осигурени от превъзходни високоговорители с мощна система за обработка DTS Premium Suite.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР