Спал ли е Уорън Бийти с 13 000 жени

eva.bg 30 July 2018

Снимка: getty images/guliver

През 2010 година от една неоторизирана от Уорън Бийти негова биография, написана от Питър Бискайнд, разбрахме, че в рамките на кариерата си като кинозвезда, актьорът е спал с цели 13 000 жени. 81-годишният Бийти обаче коментира тези цифри с просто математическо изчисление.

Понеже от 1992 година той е женен за Анет Бенинг, от която има четири деца и двамата се радват на щастлив семеен живот, остава въпросната бройка да е навъртяна преди това. Бийти не отрича имиджа си на плейбой, все пак е бил с жени като Мадона, Даян Кийтън, Натали Ууд, Барбара Стрейзънд, Джоан Колинс, Шер и много други. Но както пресмята самият той – „Това означава, че трябва са съм спал с по няколко на ден, а и не трябва да съм бил с тях повече от веднъж, защото няма как бройката от 13 000 да излезе“, коментира Бийти в интервю.

И въпреки че цифрата очевидно не е чак толкова голяма, със сигурност е впечатляваща и самият Уорън Бийти не се притеснява или срамува от факта, че е бил такъв женкар. „Вижте, в крайна сметка не съм подвел никого, не съм направил нищо лошо... С всички съм се държал мило. Все пак, аз съм добро момче“, коментира още той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР