Замръзнала във времето

eva.bg 28 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Мег Райън е на 54 години, но по всичко личи, че възрастта не е оставила траен отпечатък върху лицето й. Или поне такъв, свързан с типичните за тези години бръчици. Актрисата бе един от гостите на дискусия свързана с киното и рекламата в рамките на събитието Advertising Week в Ню Йорк.

Въпреки очевидно младия за възрастта си вид, Мег Райън отказва да потвърди или отрече намесата на пластичната и естетична хирургия. „Непрекъснато зацикляме в разговори за външния вид, цвета на косата, корените ни... Може да е интересно и забавно, но само за около пет минути. Защото всъщност подобни разговори не са чак пък толкова интересни“ - това заяви Мег Райън в интервю миналата година. Така че, колкото и да ви е любопитно какво е правила с лицето си, няма да ви отговори.

1 КОМЕНТАР
1
Да бе да
30 September 2016, 22:51

Наистина ли вярвате на това, което пишете? Тя изглежда изключително зле. Въпросът не е в бръчките, те мумиите нямат бръчки, но никой не казва за тях "възрастта не е оставила траен отпечатък върху тях"! Напротив има стар вид за действителната си възраст и за съжаление за това е виновна самата тя, защото сама е стоварила преждевременно възрастта върху себе си, с това което сама си е причинила!
А Вие, ако нямате с какво да пълните сайта си, не пишете неистини, защото обиждате себе си и читателите си!

ТВОЯТ КОМЕНТАР