Силвия Петкова без прикритие

За щастливата буря, през която преминава в момента - Силвия Петкова пред EVA

eva.bg 01 October 2016

"Като има буря, минавам през нея" - каза ни преди две години Силвия Петкова в интервю, посветено на нейните диви пътешествия. Тогава актрисата сподели, че чака "своя човек" и вече е готова за дете. И ето че в момента тя е в щастлива връзка с режисьора Зоран Петровски и е на "финалната права" на първата си бременност. Стискаме палци и пожелаваме любов и светлина!

Силвия е едно от най-младите лица на театър "София", а голямата си популярност дължи най-вече на сериалите "Революция Z" и "Под прикритие". В "Под прикритие" тя изигра ролята на психоложката от ГДБОП Яна Танева, влюбена в харизматичния екшън герой Куката (Мариан Вълев).

Сега може да гледате Силвия Петкова в „Без прикритие” - ново онлайн шоу, изградено изцяло върху най-добрите, най-вълнуващите и най-запомнящите се моменти от култовия сериал „Под прикритие”.
Водещи на „Без прикритие” са Александър Сано и Миленита, а всяка неделя се излъчва нов епизод от шоуто.

Как участието в „Под прикритие“ промени живота ти?

Животът ми не се е променил с нищо. Все съм си Аз. Участието ми в сериала единствено обогати актьорската ми палитра. Иначе не разбрах кога снимките почнаха и кога свършиха. Беше на много бързи обороти. Наистина ЕКШЪН, ако използваме тази благозвучна българска дума. 

Най-важният урок?

Че добрият и мек характер не помага в професията ни. За да си свършиш работата се изисква повече твърдост.

Какво те прави щастлива в настоящия момент от живота ти?

Мъжът до мен. И детето, което нося. 

Страхуваш ли се от предстоящите промени в живота ти, свързани с очакването на дете? 

Не се страхувам. Готова съм. Аз съм родена да бъда майка и съм много щастлива, че открих прекрасния баща на децата си и сродната си душа. Велико е чувството, когато обичта ражда живот. Аз съм свръхчувствителна и абстрактно настроена - мога да напиша роман за усещанията си.  Единствено имам лек проблем със свободното време и бездействието си в момента. Побърква ме правенето на нищо и ме променя в не добра светлина.

Кое е най-скорошното приключение, в което се впусна?

Последните шест месеца "приключенията" ми са доста пенсионерски. Иначе изкарахме на дивото Карадере почти месец.

С какво се справяш в момента?

Със странните настроения, заради които вече не мога да разбера кога съм аз, кога хормоните, кога истината... Много е объркващо това бушуване у една бременна жена. От крайна апатия през истеричен смях до необуздан плач... 

Ако можеше да изтриеш някой момент от живота си кой би бил той?

Нямам такъв момент от живота си! Благодарна съм за всичко хубаво и лошо. Заради всичко това аз съм тази, която съм!

Най-безсмислено похарчените пари в живота ти? А най-смислено похарчените?

Ооо... аз и парите имаме голяма бездна помежду си. Имам ли, след миг ги няма. Не знам как става така. И никога не знам къде са отишли. 

Какво според теб прави жената жена?

Начинът на мислене.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР