Тъмната сила на Tony

Лиляна Гергишанова 03 October 2016

Когато нова модна марка на българския пазар описва себе си като бранд за свободния и неподвластен човек, напълно им вярвам. Разглеждам концепцията им за материите, принтовете и десените и те прилягат на точния профил. Така иска да изглежда и такъв е младият човек, който ежедневно срещам.

Брандът Tony Dark миксира в женската си колекция креативни животински принтове върху по-класически модели. Комбинация от котешки лик, леопард, Мики Маус, иконизирана маймуна, омагьосан кон и още няколко отпечатъка от дигитализирани лица. По-скоро прилагане на един вълшебен свят върху градското пространство. Тишъртът е официалната униформа за урбанистичния човек и начин да го използва за своето послание. Това е дрехата, която ще запази идентичността на марката, независимо от тяхната по-нататъшна посока на промяна и екпериментиране. Роклите са вталени, дълги, но пак с принтове, бомбъри, клинове и семпли блузи, но с ярки щампи. Някой е влязал в гардероба ви и доминиращото му присъствие ще се усети.

Моделите може да намерите ексклузивно през www.darktony.com, като за клиентите от град София марката разполага с шоурум, намиращ се на адрес ул. Блага Димитрова 1, партер, на няколко минути разходка от Сердика център.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР