Истинско възстановяване е това, което виждаш

24 October 2016

Ева Грийн за L’Oréal Professionnel

Изтощени дължини, накъсани краища и избледнял цвят... за над 6 от 10 жени* увредената коса е ежедневен проблем.

Понякога имате чувството, че няма как да се справите с увредената коса? Искате да имате перфектна визия, но знаете че прекаленото третиране на косата я уврежда трайно... Дали подстригването е единственото решение?

Нова процедура в салона за увредена коса...

Процедурата ProFiber във фризьорския салон започва с персонализирана диагностика, изпълнена от вашия фризьор. Той ще прецени степента на увреждане на вашата коса и ще избере най-подходящата серия ProFiber за вас. След това фризьорът нанася специално избрания шампоан, следван от концентрираната грижа. Върху нея от корените до краищата се нанася регенериращата маска с АПТИЛ 100, благодарение на която косата започва възстановяването си още по време на процедурата в салона. Резултатът? Косата е по-силна и възстановена от корените до краищата, като току-що подстригана**.

...която можете да реактивирате вкъщи

Благодарение на технологичната революция ProFiber, грижата за косата не свършва с напускането на фризьорския салон. Можете да удължите ефекта от процедурата в салона до 6 седмици*** с продуктите ProFiber за вкъщи, специално подбрани за вашата коса. С вашата серия ProFiber имате възможност да се насладите на изключителната козметичност на продуктите и неустоимия чувствен аромат на косата си вкъщи отново и отново.

Революционна формула с дълготраен резултат!

Представете си грижа за косата, която се задържа в косъма, така че възстановяването на увредената коса продължава дори след измиването с шампоан... След години задълбочени проучвания на увредената коса, Лабораториите на L’Oréal откриха иновативна технология в грижата за коса: молекулярният комплекс АПТИЛ 100. Дълготрайни резултати, невиждани досега от L’Oréal Professionnel.
Ефектът от процедурата ProFiber може да се реактивира вкъщи с помощта на ампулата RE-CHARGE, която се поставя на всяко 4-то измиване и има продължаващи резултати до 6 седмици***. Косъмът е обновен от корена до върха.

Серфицираните салони ProFiber можете да намерите на L’Oréal Professionnel Bulgaria.

*TNS Top Ten 2013 – Women.

**Самооценка на 333 жени, които са използвали в продължение на 15 дни сериите ProFiber Rectify и Reconstruct.

***Реактивиране на направената в салона процедура от шампоана ProFiber до 4 измивания + удължаване на ефекта от процедурата при нанасяне на ProFiber Re-charge на всяко 4-то измиване.

1 КОМЕНТАР
1
Андриан
25 October 2016, 17:59

Страхотно!

ТВОЯТ КОМЕНТАР