La Prairiе и цветът на сезона: хайверено синьо

01 December 2016

Чистият хайверен екстракт се превърна в най-желаната и ефективна съставки на луксозните козметичните средства. Безценен микс от редки минерали, витамини, омега мастни киселини, аминокиселини и липиди, хайверът е наистина едно от най-мощните оръжия в борбата за младост, открити някога от козметолозите. А La Prairie, безспорният лидер в използването на тази феноменална съставка, прибави към своята колекция Skin Caviar ново бижу - Skin Caviar Essence-in-Lotion. В този уникален продукт лабораториите La Prairie първи път използват процеса на парна дестилация, за да уловят хайверените компоненти в кристално чист активен флуид. И резултътът е един уникален продукт! Skin Caviar Essence-in-Lotion е направен с ексклузивна хайверена вода, за разлика от класическите лосиони, които използват обикновена вода. Това е съвършеният лосион, той избистря тена, хидратира идеално кожата и я прави копринено мека и чиста.

Петима от вас ще имат възможност да спечелят мини версията на Skin Caviar Essence in Lotion, както и луксозен несесер с мини продукти на La Prairie. Участвайте в играта на EVA и La Prairie до 12.12.2016 г.

Skin Caviar Luxe Cream

Този богат, изключително луксозен крем се превърна в истинска легенда. Хайвереният екстракт в него осигурява усещане за блаженство, докато стяга кожата, възстановява липидния й баланс, и я насища с влага и безценни съставки. Добре познатите природни съставки като градински чай, краставица, хамамелис, лайка успокояват кожата и я балансират. Хиалуронова киселина, екстракт от малц, влаго-задържащ комплекс с екстракт от червени водорасли, полизахариди от морски източници и други съставки стимулират клетките да произвеждат собствен колаген, регенерират кожата в дълбочина и връщат младежката й свежест. Разбира се, в този продукт е вградена и добре пазената вече 40 години тайна на марката - изключителния Клетъчен Комплекс на La Prairie.

Skin Caviar Liquid Lift

Вярвате ли, че може да победите гравитацията? Представяме ви изключителния серум Skin Caviar Liquid Lift, който мигновено повдига и стяга кожата. Благодарение на концентрацията на пептиди серумът възстановява кожата, омекотява фините линии на лицето, предотвратява образуването на нови бръчки. Възстановяващият пентапептиден комплекс защитава епидермалните стволови клетки, за да запази кожата млада. Екстрактът от хайвер и революционния Клетъчен Комплекс превръщат серума в безценна грижа за кожата ви. И до днес, разработвайки своите продукти, лабораториите La Prairie залагат на истинския лукс, на дълготрайния ефект и доказаните резултати, защото всяка жена заслужава да притежава това бижу - красива кожа.

 

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15

Облечен в емблематичното за марката „хайверено” синьо, той е съставен от една част луксозен фон дьо тен и друга - професионален коректор. Всичко, което ви е необходимо за безупречен, естествен и сияен тен на кожата, е в една удобна опаковка, предлагана в 8 различни нюанса. Перфектен микс от цвят и грижа в едно, този продукт предлага незабавно, безупречно съвършенство още при нанасянето, нежо разстилайки се по кожата. Луксозната лека формула е обогатена с нов пептид, който прави кожата стегната и еластична, придава естествен безупречен тен, поддържа кожата хидратирана и свежа. В капачката на продукта се съдържа перфектен професионален коректор, който прикрива тъмните кръгове и несъвършенствата в зоната около очите. И двете формули, разбира се, съдържат ексклузивния клетъчен комплекс и безценния хайверен екстракт на La Prairie.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР