"Ролинг Стоунс" десет години по-късно

Днес е премиерата на новия им албум

02 December 2016

Десет години след последната им студийна продукция, от днес на пазара е най-новият албум на рокветераните „Ролинг Стоунс“. “Blue & Lonesome” може да бъде поръчан във всички легални онлайн платформи. Поръчки на физически носител за България може да направите в в онлайн магазин MusicMall.bg.

"Blue & Lonesome" е завръщане на The Rolling Stones към техните корени и страстта към блуса, който винаги е бил сърцето и душата на бандата. Продуценти на проекта са Don Was и The Glimmer Twins, а записите продължават само 3 дни в British Grove Studios в Лондон.

Идеята на музикантите е албумът да бъде записан спонтанно и да излезе без обработка. "Blue & Lonesome" е препратка към времето, когато The Rolling Stones са все още млада банда, свиреща блус и музиката на Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter и Howlin’ Wolf - изпълнители, чиито песни са включени в новия албум. Звездни гости в албума са Eric Clapton (китара) и Jim Keltner (перкусии). Клептън изенадващо влетял в студиото в Лондон, където записвали „Ролинг Стоунс“ и спонтанно решил да се включи. Той участва в две парчета.

Днес излезе и официалното видео към първия сингъл от албума Ride 'Em On Down”, в което  главно действащо лице и Кристен Стюарт.


 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР