Къде ще бъдат за Коледа

eva.bg 05 December 2016

Снимка: Instagram

Коледа е истински семеен празник за Матю Макконъхи, съпругата му Камила и децата им. Поради тази причина те са задължително с бабите, дядовците, лелите, вуйчовците, племенниците и т.н. Но за да има мир сред роднините, редуват Коледите при родителите си.

„Моето семейство е в Западен Тексас, а нейното в Бразилия. И всяка Коледа се редуваме при кого да бъдем. Тази година е ред на нейното семейство. Затова по Коледа ще сме в Бразилия“, заяви в интервю Матю Макконъхи. И това сигурно го радва, защото наскоро той призна, че все още има страх от майка си, нищо че тя е на 84, а той на 47.

„Може да е на 84, но все още е много пъргава. И все още се страхувам от нея. Ще ви дам само един пример. Тя по професия е учителка в детска градина и като малък бях в нейната група. Веднъж едно от децата ми каза: „Хей, Мат, хайде да отидем на катерушката“, при което аз веднага хукнах след него. И тогава две ръце ме хванаха в желязна хватка, дръпнаха ме назад и ме приковаха към земята. Беше майка ми, която ми каза: “Какво е името ти?“, аз отговорих: „Матю...“, а тя ме контрира със следните думи „Защо тогава се обръщаш, когато ти кажат Мат? Никога повече не го прави. Аз съм ти дала името Матю.“ Оттогава знам, че ако някой се обърне към мен с Мат или не ме познава, или си прави шега“, разказа в интервю Макконъхи, когото никога не бива да наричате Мат или майка му ще бъде много сърдита.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР