Мисли позитивно

Не забравяйте, че положителната нагласа е най-прекият път до всяка осъществена мечта

07 December 2016

Когато мечтата е по-голяма от разочарованието, човек вече е избрал да мисли положително. Ето защо кампанията за Ин Витро на Федерация Български Пациентски Форум е под наслов „Think Positive”.

Когато при някоя двойка се установи репродуктивен проблем, именно положителното мислене подтиква към желанието да продължиш напред - напред към мечтата някой ден да имаш бебе. „Това ни прави силни мечтатели, обединени в една кауза. И тази кауза прерасна в нещо много по-голямо, сплотявайки ни в „Асоциация семейно здраве – Моето Дете“. Там ние имаме сили и искаме да помагаме на другите – изгубили надежда, на тези, които нямат информация, на тези, които за първи път чуват словосъчетанието – репродуктивен проблем.“

За да достигнат още по-близко до всички, които са забравили своята положителна нагласа, от Български Пациенстки Форум организират информационна кампания в Bulgaria Mall през декември месец. Всеки, който желае, може да оцени своето репродуктивно здраве с помощта на специално създаден въпросник от специалисти в областта. Те ще са на разположение за въпроси и съвети на 10-11 и 17-18 декември от 11:00ч. до 17:00ч. на ниво партер в Bulgaria Mall. Всеки участник с установен репродуктивен проблем ще има възможността да се включи в томбола и да спечели една от трите награди – безплатна „Ин Витро“ процедура в СБАЛАГРМ "София“. Д-р Явор Владимиров от СБАЛАГРМ "София“ ще е на разположение за лекарска консултация в Bulgaria Mall на 10 декември от 12:00ч. до 13:00ч.

Не забравяйте, че положителната нагласа е най-прекият път до всяка осъществена мечта!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР