Уикенд в Боровец

04 January 2017

Ето една блестяща идея за уикенда: защо да не го прекараме в Боровец - този великолепен курорт, започнал като царска резиденция преди цели три века и който през 2017 г. предлага на гостите си освен добре познатия комфорт, страхотните писти и гледка, и много новости.

В края на миналата година курортът отпразнува официално своята 120 годишнина. Повече от 10 000 скиори се качиха в планината за събитието. Дневните лифт карти бяха на символичната цена от 5 лв., което позволи да се съберат над 50 000 лв. Те са предназначени за новосъздадения фонд „Петър Попангелов и приятели за Боровец”, който ще търси новите ски шампиони на България.

С особена грижа „Бороспорт” АД се отнася към децата. В ниската част на пистата „Червено знаме” е обособена специална зона за тях – за ски и шейни. Гостите имат възможност да зареждат картите си онлайн, което им спестява време. От този сезон и ски услугите могат да се заплащат по интернет. „Бороспорт” продължава програмата си за подкрепа и на малките скиори от Община Самоков като осигурява безплатни лифт карти на всички деца от детските градини и ученици до 18-годишна възраст, както и на състезателите от всички местни спортни клубове.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР