Нов старт - спорт и здраве

Йога или бокс? А защо не и двете? Или спининг, плуване, канго джъмпс, бягане?

05 January 2017

С началото на новата година Bulgaria Mall представя и новата си рекламна кампания под мотото „Преоткрий себе си“. Главни действащи лица отново са актрисата Яна Маринова и телевизионната водеща Никол Станкулова, демонстриращи личните си спортни фаворити.

Влизането в добра физическа форма е само една от причините да практикуваме спорт регулярно. Спортът подобрява настроението, концентрацията и съня, намалява стреса и се бори с депресията. А също така и повишава самочувствието и увереността.

Ако и вие като нас сте мотивирани да спортувате по-често тази година, предполагаме, че се изправяте пред няколко въпроса: Йога или бокс? А защо не и двете? Или спининг, плуване, канго джъмпс, бягане?

Какъвто и спорт да изберете, най-важното е да се забавлявате по време на тренировка – така ще имате по-голямо желание да практикувате редовно. Важно е и да се чувствате комфортно в спортното си облекло, за да можете спокойно да се съсредоточите върху упражненията. Не на последно място, хубавият спортен аутфит е и допълнителен мотиватор да го обличаме по-често. Затова сега, в началото на новата година, преглеждаме всичките си спортни дрехи, разчистваме, избираме нови и се залавяме с тренировки.

Спортни дрехи и аксесоари можете да намерите в Sport Depot, Tempo Sport, H&M, Animal, Contrabanda & Terranova.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР