Парис Джексън: Баща ми беше убит

eva.bg 25 January 2017

Снимка: getty images/guliver

Дъщерята на Майкъл Джексън даде откровено и разтърсващо интервю за списание „Ролинг Стоунс“, в което прави няколко изненадващи разкрития.

18-годишната Парис е убедена, че баща й е бил убит. „Очевидно е. Всичко сочи към това. Звучи като теория на конспирацията, като абсолютни глупости, но всичките му истински фенове и всички от семейството го знаем. Бяха му заложили капан, убиха го“, заявява в интервюто Парис, която е на 11 години, когато Майкъл Джексън умира.

Другото изненадващо признание, което прави, е че на 14-годишна възраст е била изнасилена. Това я е сринало психически, посегнала е към наркотиците и в крайна сметка е правила многократни опити за самоубийство, които обаче е успяла да прикрие от семейството си и те дълго време не подозирали за проблемите й. „Бях изнасилена от много по-възрастен непознат“, казва Парис. Чак през 2013 година, когато прави поредния си опит за самоубийство, семейството й вече разбира за него. Вкарват я в болница, а после и в клиника за лечение на депресията й.

"Правех много неща, които дете на 13, 14, 15-годишна възраст не би трябвало да прави. Опитах се да порасна прекалено бързо. Бях луда. Бях буквално луда. Минах  през много неща, включително тийнейджърския бунт, депресия, безпокойство. Мразех се, имах ниско самочувствие, смятах че не ме бива за нищо, че не съм достойна да живея", казва още Парис.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР