Джони Деп се оказа една разточителна звезда

eva.bg 02 February 2017

Снимка: getty images/guliver

Наскоро Джони Деп започна съдебна битка с компанията, която управлява финансите му, обвинявайки ги, че са го ощетили с над 20 милиона паунда. В отговор на обвиненията му обаче, от фирмата The Management Group (TMG) заведоха контраиск.

Според тях финансовите проблеми на Деп са резултат от разточителния му начин на живот, а не защото те са го ощетили. Те дават и справка за какво и как харчи парите си звездата. Според нея само за миналата година актьорът е похарчил 21 милиона паунда, което прави по милион и половина на месец. Близо 15 милиона е дал за яхта, около 8 милиона за предмети на изкуството. На месечна база пък харчи по 120 000 за охрана, 160 000 за полети с частни самолети, 240 000 за заплати на 40 човека, които работят на различни длъжности при него, 30 000 за вино.

От компанията твърдят, че многократно са го предупреждавали, че не може да си позволи подобен разточителен начин на живот, но той отказвал да го приеме. Те не само, че не го били ощетили, а той дори им дължал пари. TMG менажират финансите на Джони Деп от 1999 година до 2016-та.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР