Намери точния за теб

eva.bg 07 February 2017

Да намериш единствения за всяка ситуация е част от новото мото на Triumph. Често на една жена й се налага да влиза в различни роли само в рамките на ден. Най-дамският артикул – сутиенът трябва да бъде неин верен съюзник във всички житейски предизвикателства – делова среща, романтична вечеря или просто уикенд в планината.

Да намериш добър сутиен е истинско изкуство. Именно оттам тръгва идеята на новата пролетно-лятна линия на марката - „Find The One For Every You“. Тя разказва историята на всяка една жена – работеща или домакиня, атлет или майка, а често и всичко накуп. Приоритет на марката е да бъде комфортен и женствен. За всяка възраст и фигура, размер и случай, Triumph предлага богат избор качествено бельо с традиции. Защото съвременната жена е уверена и секси!

Лице на кампанията е моделката Джесика Харт, заснета от популярния моден фотограф Ранкин. Ето какво споделя Джесика: „Triumph обединяват различните аспекти на личността на една жена и съответстващото им бельо – всяка от нас е различна и трябва да бъде уверена, чувствайки се комфортно в собственото си тяло.“

Само няколко дни преди Свети Валентин брандът за бельо открива нов ексклузивен магазин в София в The Mall. На 10-ти февруари дамите ще имат възможност да получат професионална консултация и да направят своя избор. А за първите три дни от откриването марката предлага и 20% отстъпка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР