Розов сън в зимна нощ

Въпреки известен скептицизъм розовото стабилно шества от сезон в сезон. Използваните в макиажа и прическите нюанси придават на визията свежест и младежки ентусиазъм. Да не говорим, че предизвикват учестено сърцебиене

Свобoда Сидерова 11 February 2017

Dior вече е приготвил подаръците за дамите. Съчетавайки разкош и функционалност, червилото флуид Splendor Diorific Matte замества ружа. Нежната текстура в „кукленския“ празничен флакон превръща устните в кадифени листенца, а бузите – в „ябълки“, обвивайки ги в пудрен воал, едновременно матов и сияещ. Идеален фон за искрите в чашата.

Преди светът да научи за тайните на корейките от Estee Lauder са уверени: „Блясъкът е основа на красотата“. Потвърждава го наситеният с масла тинт за устни Genuine Glow Reviving Oil Lip Tint. Новата степен на nude макиажа не само хидратира и уплътнява кожата, но и усилва природния й цвят. Прозрачният пигмент на универсалния нюанс се активизира в зависимост от нивото на рН.

Комплектът Grand Hotel Cafe на Too Faced, копие на едноименния хотел в Ню Йорк, отваря врати, за да се „сгреете“ от липсата на макиаж. При вида на едната от трите ароматизирани палитри Peppermint Mocha рецепторите се задействат. Черешката на тортата е ръководство за визията, която може да постигнете с 6-те сенки и ружа.

Нюансите Hyperfresh на ружа Joues Contraste и Hyperrose Glass на лака Le Vernis, и двата на Chanel, предизвикват различни асоциации. Едната е свързана с невинност и неувяхваща младост. Другата – с играта на неоновите светлини във витрините на големия град, където Лучия Пика, артдиректор, търси вдъхновение за колекцията си Libre Synthetic.

Прочутата пудра на прах Prisme Libre на Givenchy е преобразена в тон с името на колекцията Audace de l’Or. Колекционерската опаковка искри и прелива с хиляди отражения на златото. Подходящи за всеки тен, четирите „призми“ в пастелни нюанси даряват кожата с нежно сияние и матовост.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР