И не забравяй да кажеш „обичам те“

Празнични изненади за специални дами в Деня на влюбените

14 February 2017

В деня на виното и любовта всяка дама иска да се почувства по специален начин. И понеже Той често забравя или пък вариантите му за подарък се свеждат до бонбони и цветя, може да му помогнете: 

„Скъпи мой,
Първата година ми подари бельо (беше уау), на следващата получих кутия бонбони и цвете (поне имаше цвете), а миналата година ми донесе просто бутилка вино (може би не помниш, но бях разочарована). Ако искаш тази година наистина да ме зарадваш, съм ти подготвила списък с нещата, които искам. Обещавам, че няма да сбъркаш, защото ще ме направиш много щастлива. И не забравяй да кажеш „обичам те“.

И вие, скъпи дами, няма да сбъркате, ако пъхнете подобно тайно писъмце в портфейла му. Ето част от специалните подаръци за специални моменти, към които може да го насочите. А когато получите някой от тях, не забравяйте и вие да му кажете „обичам те“.

Дълбоките бръчки, вследствие на стреса и годините, не бива да ви плашат. Признаците на стареенето на кожата могат да се коригират с правилен режим на хранене, редовен спорт и качествена козметика. Комплектът Liftissime на Lierac включва крем за нормална към суха кожа (Liftissime Crеme Soyeuse Regalbante). Перфектен е за кожа, която през зимата се изсушава от студа, което е сред главните причини за дълбоки бръчки и пигментни петна. Кремът осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки, благодарение на уникалната си формула. За добър резултат нанесете сутрин и вечер на лицето и шията и го комбинирайте с околоочния гел-серум за клепачи. Liftissime Yeux стяга и повдига клепачите, изглажда бръчките и освежава погледа.

Клиширано или пък не, Свети Валентин обира точките като ден за предложения за брак. Дали избраникът ви ще коленичи този ден или просто иска да ви зарадва с красиво бижу, няма значение! Пръстенът Merry Red Trio на Swatch е истинско изкушение – цветен, декориран с кристали, той би бил перфектно statement бижу за годината на Петела!

Да кажем „Сбогом!“ на неприятните гънки, фини и дълбоки линии! Пионерите в клетъчната наука, La Prairie въведоха нов продукт, борещ се с бръчките през деня и нощта, поместен само в един флакон. Line Interception Power Duo е – компактен и многофункционален продукт с минималистичен дизайн. Дуото е дозирано за 2 седмици – 14 дни и 14 нощи. Дневната формула противодейства активно на стреса и ултравиолетовите лъчи, с допълнителна защита от SPF30, UVA. През нощта, когато кожата регенерира най-активно, кремът стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина и укрепва извънклетъчната матрица. Понеже кожата е най-големият орган, следва да го „храним“ разнообразно и да пием много вода, а другото зависи от гените, начина ни на живот и козметиката, която използваме.

В ежедневието си повечето жени използват малко бюти продукти – спирала, леко червило, руж… Но напоследък все повече се говори за силата на контурирането – играта със сянката и светлината на лицето, любезно подпомагана с бронзант, хайлайтър и руж. За тези, които не обичат в дамската им чанта да подрънкват 5 различни малки кутийки с капак, има компактно решение, предлагано от Isadora - Face Sculptor. Супер удобен, 3 в 1, продуктът съчетава преливащи се нюанси и икономично нанасяне. Може да скулптурирате съвършенството на чертите си в зависимост от повода и настроението. Придавайте естествено очарование на ежедневния и умело подчертайте вечерния грим. Това ще бъде вашето малко оръжие за перфектен макиаж!

Premium Crеme Voluptueuse на Lierac е предназначен за много суха и раздразнена кожа, чийто най-голям враг са студът и зимният вятър. Комплектът включва Premium Crеme Voluptueuse и Premium Mask Supreme, съответно крем и маска. Вдъхновени от регенеративната медицина и благодарение на богатата си кремообразна текстура, действат на всички видими признаци на стареене - дълбоки бръчки, отпускане на кожата, загуба на плътност, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура… Маската се използва 1-2 пъти седмично и възвръща младежкия свеж и сияен вид. Главните съставки на двата продукта са хиалуроновата киселина и специалният комплекс Premium Cellular, включващ хексапептид FX, терпеноид и екстракти от черни цветя.

 

Веждите са рамката на лицето и затова трябва да им се обърне специално внимание в дневния бюти режим. Eyebrow Lipocils Expert е гел с революционна формула за растеж и подсилване цвета на веждите. Съдържа 5 подхранващи растителни екстракта, плюс съставки с афинитет към меланина, придаващи на веждите здравословен вид. Прониква дълбоко в кожата на веждите и в рамките на 6 седмици ги уплътнява и подхранва до неузнаваемост. А има и една много, много добра новина! Видимият ефект е само след 2 седмици – празните места са запълнени и загубата на косъмчета е много по-малка.

За любителите на селфитата, красивите неща или просто малките градски детайли е новият Xperia XA на Sony с 13MP основна камера с функция за бързо стартиране и заснемане и 8MP широкоъгълна предна камера с обхват 88 градуса на снимане за по-богати кадри и перфектни групови селфита. Идва със супербърз автоматичен фокус за улавяне на мига, защото всяка част от секундата е важна, нали така (особено на Свети Валентин)? Дизайнът на смартфона е без ръбове, а с приятни извивки и дисплеят му обхваща цялата ширина на телефона. Батерията пък издържа до цели 2 дни без презареждане! Мечта!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР