Виж как... Джиджи Хадид се превърна в образец за стил

Александра Рамирез 13 February 2017

С безгрижно начупена дълга грива, целуната от слънцето, калифорнийката Джиджи Хадид е едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса.

Младата Йелена Ноура Хадид, както е рожденото й име, само на 21 има вече няколко корици на Vogue, дефилира за всички най-важни брандове и печели титлата model du jour – най-търсеният модел в света. И макар фамилията й да е добре известна в богаташкия квартал в Града на ангелите – Бевърли Хилс, а майка й да е известната ТВ водеща Йоланда Фостър, Джиджи сама извоюва пътя си до големия подиум. Оставяйки амбициите за професионална спортна кариера, тя официално влиза в модната индустрия с договор към IMG.

И междувременно развива свой собствен усет за стил, който я прави още по-разпознаваема. Благодарение на активните тренировки, тя има изваяно и секси тяло и логично, предпочита по-спортните дрехи. Предпочитанията й клонят към деним панталон, суичър и тениска, въобще – комфортни комбинации, в които често влизат кроп топове и дълги палта, съчетани еднакво успешно с ток или маратонки. Осъзнавайки горещото си място в светлините на прожекторите, тя често залага на елегантни свежи ансамбли, почитателка е на слип роклите и чокърите. Но може да бъде и страшно секси с ботуши над коляното и мини-рокля на път към поредното парти в The Nice Guy в Ел Ей или на червения килим.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР