Скарлет Йохансон: Моногамията не е естествена

eva.bg 26 December 2017

Снимка: getty images/guliver

За Скарлет Йохансон бракът е както романтика, така и ангажимент, изискващ доста работа. Актрисата беше омъжена за Райън Рейнолдс в периода от 2008 до 2011 година, а след това и за Ромен Дориак, от когото има дете. Но ето какво смята Йохансон за брака и моногамията.

„Винаги, когато печелиш нещо, в същото време губиш нещо, нали така? Според мен идеята за брака е много романтична. Той би могъл да бъде красиво преживяване. Но не мисля, че е естествено нещо за човека да бъде моногамен. Може би не трябваше да го казвам, но истината е, че според мен бракът е работа. Много работа. И фактът, че всички хора трябва да полагат усилия и да работят ежедневно, за да се получат нещата, доказва че не е нещо естествено. Бракът е нещо, което много уважавам, но определено върви срещу инстинктите на хората“, казва Йохансон.

Актрисата е категорична и за нещо друго – има огромна разлика между това да си сключил брак с някого и да живеете заедно без брак. „Всеки, който ви каже, че няма разлика между двете неща, ви лъже. Имам приятели, които бяха заедно над десет години и изведнъж решиха да се оженят. След това ги попитах дали се чувстват по-различно и те бяха категорични, че има огромна разлика. Винаги има. Това е една красива отговорност, но е отговорност“, допълва Скарлет.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР