Как Дженифър Анистън пази форма

eva.bg 25 January 2019

Съвсем скоро Дженифър Анистън ще отпразнува 50-ия си рожден ден и няма как да не отбележим колко страхотно изглежда актрисата. Раздялата със съпруга й Джъстин Теру в началато на миналата година по никакъв начин не се отрази на физиката и визията й. Дори май се е разхубавила още повече, а както разбираме от нейни приятелки - вече е готова за срещи с нови мъже.

Актрисата признава, че внимава за линията си и спазва дисциплина, за да поддържа форма и да е в добро здраве. Един от кулинарните й "грехове" е вегетарианската лазаня - използва тиквички и патладжани на мястото на лазанята, добавя сирене и ги запича. Добавя, разбира се, и сос карбонара.

Всяка сутрин закусва различно - или със смути от плодове, протеинов прах, бадеми и бадемово мляко, или с яйца и филийка черен хляб с авокадо, или с "омлет" от овесено брашно с белтъци. През останалата част на деня яде много био плодове и зеленчуци, избягва захарта, пие много вода и спи достатъчно. Освен това редува йога с фитнес, каране на колело и бягане.

„Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен", каза тя в интервю по повод развода и това, че няма деца. "Не бих искала да остана в един брак само, защото ме е страх да не остана сама. Само заради страха, че може и да не се справя сама. Да продължиш да бъдеш омъжена само заради тези страхове означава, че постъпваш зле спрямо твоя живот живот, спрямо себе си“, каза още Анистън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР