MTV представя: Varna Beach

02 March 2017

На пресконференция във Варна представители на MTV обявиха, че това лято в морската ни столица ще осъществят грандиозно музикално събитие - MTV presents VARNA BEACH. Концертът ще се проведе на Южния плаж и е организиран съвместно с Община Варна.

Заветната дата за всички меломани е 15 юли. Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV, и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители. За съжаление, имената им все още не са ясни, но ще бъдат обявени до няколко седмици. Билетите пък ще бъдат пуснати в продажба на 31 март, като цената им ще е 69 лева. Съдейки по предишни подобни събития, които MTV са организирали, се очаква основно международна публика, която следва пътя на концертите, независимо от страната, в която се правят.

Вълнуваме се от факта, че ще бъдем домакин на MTV и това ще бъде най-голямото събитие на живо, организирано някога в града“, каза пред медиите г-н Иван Портних, кмет на Община Варна. Актуална информация може да намерите на уебстраниците на събитието: www.MTVvarna.bg и www.MTVpresentsvarnabeach.com.

Във видеото може да видите участието на Алиша Кийс на подобно музикално събитие, организирано от MTV, но в Манчестър.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР